Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZDRADZIŁ NIE CHCĘ GO ZNAĆ ALE ON CHCE WALCZYĆ

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy razem 8 miesięcy ostatnio dowiedziałam sie , że są inne kobiety w jego życiu. Jedna w realu i trzy to znajomości telefoniczne ale o podłożu erotycznym. Wczoraj dowiedziałam się o 4 i powiedziałam dość. On błaga o wybaczenie mówi , że już zakończył tego typu znajomości , że mnie kocha i chce wspólnego życia. Ale jak uwierzyc , jak zaufać. Mówi , że po rozwodzie z żoną , która była jego jedyną partnerką , zachłysnął się takimi znajomościami, a trwał w małżeństwie ponad 20 lat , z czego większośc była już bez uczucias. Żyli obok siebie a nie ze sobą , po rozwodzie odkrył , że są też inne kobiety , zaczął poznawać inne kobiety , spodobało mu się to i brnął w takie znajomości bez przyszłości , bo kobiety te mieszkają po wiele kilometrów od jego miejsca zamieszkania i większośc z nich nie widział na oczy, ale rozmowy z nimi kiedy czuł się samotny , dawały radośc. Kiedy mnie poznał , wiódł już takjie życie od kilku lat i nie bardzo wiedział jak to zakończyć , teraz pozakańczał te znajomości , ale co z tego . Zrobił to ponioeważ ja sie o nich dowiedziałam , mówi , że chce zmienić swoje życie , że chce żyć tylko dla mnie , ale ja już mu nie wierzę. Moje serce chce mu wybaczyć i dać szansę , ale rozum mówi stop , to koniec. Czuję się fatalnie , nie mam pojęcia co robić. Czy ktoś z Was miał takie doświadczenia , że partner uwikłał się w takie znajomości i udało się to wszystko zakończyć , po czym był już uczciwy i wierny?

Gość gość
Nie znam takiej sytyuacji, raczej był już zawsze niewierny ale się z tym krył

Gość gość
Utrzymywał te znajomości będąc jednocześnie z Tobą. Gdyby chciał być uczciwy od początku zerwał by te kontakty. Moim zdaniem jeśli raz ktoś zdradzi to już będzie zdradzał.

Gdybys sie nie dowiedziala, to bylabys jedna z wielu...... Nie wyglada to na uczciwego typa, a te bajeczki, ze tylko T, to kazdy frajer wciska panience, zeby tylko zamoczyc I miec cieple gniazdko. Wybieraj sama, twoje zycie...... Jak nie byl szczery od poczatku to raczej juz nie bedzie. Zapamietaj, ze DOROSLY FACET JUZ SIE NIE ZMIENI

Gość gość
Jak zasmakował w takim życiu to raczej z niego nie zrezygnuje

Gość gość
dziwię ci się, ze ciebie jeszcze w góle interesuje czego ON chce :-O niech sobie chce! kopnelabym w d**ę na pożegnanie

a ja mysle, ze moze byc jeszcze wszystko z Wami ok .Byl sam , gdzie nie odkrecic sie samotne , badz znudzone kobiety, wiec coz szkodzi pogadac, poflirtowac , podbudowac swoje meskie EGO .Milo , fajnie bez zobowiazan.To wciaga , jak czekoladka , lody , czy piwo :-P Wpadl i moze to jest wlasnie ten etap deklaracji .Tamte bylo tylko fajne , Ty mozesz okazac sie ta z ktora chce przemierzyc zycie .Nie zgadzam sie , ze kto raz zdradzil bedzie zdradzal zawsze .Zdrady sa z roznych powodow i moga sie powtarzac , badz nigdy sie nie zdarzyc w przyszlosci . Ja bym dala szanse , jesli Ci zalezy na nim.Jednak obserwowac warto , ale to nie tylko tego kto podpad , ale oko trzeba miec .Przeciez panskie oko konia tuczy -czyz nie?

Gość gość
Dziękuję Eleene.. Powiedziałam dość , odchodzę. Nie mam do niego zaufania.. Rozpłakał się , płakał tak przez cały wieczór , błagał o szansę , ja nie poddałam się. Rano kiedy się obudził wiedział , że ma wyjść i nie wracać , powiedział z jedno zdanie i znów zaczął płakać, kiedy po jakiejś godzinie uspokoił się , ubrał sie i wyszedł , już w drzwiach powiedział , że będzie walczył , że chce mnie odzyskać. To było w niedziele i chociaż prosiłam żeby nie pisał nie dzwonił , wciąz to robi , mówi o swoich przemyśleniach i że wierzy , że pewnego dnia mu wybaczę i pozwolę wrócić. Chciałabym zapomnieć , wymazać go z pamięci , ale jak mam to zrobić skoro ciągle mi o sobie przypomina. Tli sie też we mnie iskierka nadziei , że może się zmieni i jak opadną emocje to może jeszcze wszystko sie ułoży , ale czy będę potrafiła mu zaufać?

czy bedziesz potrafila zaufac? Nie wiem , ale Ty tez tego sie nie dowiesz , jesli nie sprobujesz .Sama musisz wiedziec, czy serce podpowiada Ci na TAK. Zawiedzione zaufanie jest zapewne trudne do odbudowy , ale mozliwe .Na to potrzeba czasu i nienagannej postawy partnera. Jesli nawet zwiazesz sie z partnerem , ktory nie zawiedzie Cie na poczatku , to jakie masz gwarancje , ze nie zawiedzie Cie za nascie lat? Zycie to loteria troche .Czasem warto dac komus druga szanse .Madry ja wykorzysta , glupek wpadnie znow , jak sliwka w kompot .Zajrzyj w serce i niech ono podpowie ,czy warto dac druga szanse .

Gość gość
myślicie , że znajomości internetowe czy telefoniczne można nazwać zdradą?

Gość gość
Tak, każda forma flirtu, seksu czy to prawdziwego czy internetowego jest zdradą.