Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie radzę sobie

Polecane posty

Gość gość

chyba sama ze sobą. Związek dobry a ja nieszczęśliwa mimo że kocham, wyszukuje problemów. Nie wiem co zrobić żeby przestać i żeby w końcu się tym cieszyć.Są dobre dni nawet tygodnie i za chwile ni z tego ni z owego wszystko mnie złości płaczę.... Pomocy

Gość gość
może kobieca intuicja Ci podpowiada coś...i dlatego niby jest dobrze, a czujesz że tak nie jest.

Gość gość
moja intuicja mi mówi że jak nie będę się zachowywać jak do tej pory to mnie zostawi a tego nie chce

Gość gość
może niedobór magnezu, albo zakwaszenie organizmu. to brzmi banalnie- ale poważnie to wpływa na takie emocje.

Gość gość
może ale ta sytuacja denerwuje mnie. Nawet dziś rano się zezłościłam bez sensu.... i się teraz z tym męczę

Gość gość
zgodzę się z przedmówcą. to się wydaje taka pierdoła, ale ma sens. ja tez chodziłam jak bomba zegarowa taka rozemocjonowana. no i zaczęłam dbać o siebie bardziej, witaminy łykać, odkwaszać się i od razu miałam lepszy humor

Gość gość
dbam o siebie tyle ile mogę ale przez ostatni tydzień było dobrze a od wczoraj tragedia i bez powodu żadnego

Gość gość
ja tez tak mam :( zachowuję się jak zołza a wcale tego nie chcę. muszę się ogarnąć

Gość gość
a jakie sposoby na ogarnięcie?