Gość gość Napisano Kwiecień 28, 2015 Tak się złożyło,że wszystkie koleżanki z klasy,które skończyły farmację,fizjoterapię,analitykę i ogólnie kierunki związane z pracą w służbie zdrowia mają pracę i nie musiały długo szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolinaza 0 Napisano Kwiecień 28, 2015 zamiast myśleć na jakie studnia nie warto iść - POMYŚL - co Cię interesuje - pasjonuje ... o wtedy będziesz wiedziała z jakim kierunkiem związać swoje życie. z doświadczenia jednak wiemy, że mało osób kończących dany kierunek - później pracuje w zawodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2018 Przede wszystkim na kierunku oklepane, które nic nie dają. Ale też ważne jest odpowiednie dopasowanie uczelni, popatrzcie - http://www.wsp.szkolymydlowskiej.pl/ Czemu to jako przykład? Bo są takie miejsca, w których prowadzonych jest max kilka kierunków jednocześnie i dopiero po takich uczelniach można oczekiwać jakościowego programy i ogólnie odpowiedniego przygotowania do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość item Napisano Czerwiec 30, 2018 na wyższej szkole bezpieczeńśtwa opłaca się studiować nie dość, że strypendia to jeszcze liczne promocje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2018 Kto jest na kosmetologii w Szkole Mydłowskiej? Możecie mi opisać, jak to wygląda od wewnątrz? Na ile praktyczne są zajęcia? Czy bardzo dużo trzeba się uczyć? Zależy mi na uczelni, z której realnie coś wyciągnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olina1 1 Napisano Październik 3, 2021 Ja uważam, że warto studiować kierunki, które nas interesują. Nie ma nic lepszego od możliwości pracy i zarabiania na swojej pasji. Niezwykle przyszłościowe kierunki posiada w swojej ofercie AEH w Warszawie. Z pełną ofertą uczelni można zapoznać się po przejściu na jej stronę internetową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach