Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bakterie w moczu powracające jak bumerang bakterie z wymazu co jest

Polecane posty

Gość gość

od początku ciąży wzięłam już 3 antybiotyki ciągle powrót bakterii w moczu..skąd te cholerstwo się bierze ?? jestem 35 tygodniu miałam robiony GBS i bakteria..antybiotyk skończyłam w poniedziałek 23.09 a wymaz robiony był 26.09 myślałam, że działa na cały organizm..i teraz pewnie znów antybiotyk:( nie mam już sił...któraś z was tak miała ?bo dosłownie przerażą ta antybiotykoterapia...że zaszkodzi maleństwu..

Gość gość
antybiotyk masz celowany? mialas antybiogram robiony do wymazu? bo jak nie to sobie mozesz leczyc tak jeszcze z rok bez efektow

Ja mam ciągle bakterie, robiłam posiew z moczu, ale nic nie wykryto. Moj ginekolog nie kazał się tym martwić. Zrób posiew, jeśli u Ciebie jednak coś wykryją, to zrobią antybiogram i będzie wiadomo, czym to leczyć.

Gość gość
antybiogram był.. z posiewu zawsze wychodzi jakaś bakteria ostatnio gronkowiec, wcześniej ecoli, a teraz z wymazu paciorkowiec bezmleczności :(((

Gość gość
dopiero teraz poczytałam o konsekwencjach posiadania tej bakterii, maskara:( wizytę mam dopiero w środę

Gość gość
spróbuj zrobić posiew w innym labolatorium - moja było do d**y i ciągle coś wychodziło dziwnego

Gość mama szarańczy
też proponuję inne laboratorium...a jakie leki brałaś???Pamiętasz nazwy??

Gość gość
no właśnie nie pamiętam;/ a jeśli chodzi o inne laboratorium to może rzeczywiście muszę spróbować...