Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na maxa blaaa

Chamstwo w nowej pracy

Polecane posty

tydzien temu zaczelam prace w sklepie. jednak osoby pracujace tam bardzo nie milo mnie przyjely (docinaly ) jak cos zle zrobiłam ,puszczały glupie komentarze za plecami.Na poczatku wiadomo,ze kazdy robi bledy i sie uczy a one byly poprostu okropne (byly we trzy ) Ponoc w tej pracy miala byc taka idealna atmosfera(niestety po tygodniu sie zwolnilam ) bo niczego bym sie tam nie nauczyla przy takich pomocnych kolezankach (a i po co mi sie stresowac ) Myslicie ze zrobilam dobrze?? (one moga miec satysfakcje z tego ,ze mnie wykurzyly ) Spotkaliscie sie kiedys z czyms takim?? z takim chamstwem na poczatku??

Gość gość
na twoim miejscu jeszcze właścicielowi sklepu powiedziałabym jakie ma pracownice

Powiedzialam dlaczego odchodze (byl zdziwiony ) powiedzial ze mu przykro

Gość limonka mango
jeszcze z niejednej cię wyrzucą albo pójdziesz w cholerę skoro trzeba pracować do 67 lat

11:35 podszywka

Gość gość
mysle ze za szybko sie poddalas

Gość gość
ty chyba nigdzie nie popracujesz. Jak każdy przejmowałby się takimi bzdurami , to nikt by chyba nie pracował

Gość bylas dziffka pytajnik
praca w sklepie jest czyms co kazdy przejsc w zyciu powinien jak dla mnie rrrrewelacja czym sie rozni kobieta od d****i? bo do kobiety jest pociag, a do dzifki jest kolejka ;)

Gość wasza ziomówa
Było je zdeptać,zmieszać z blotem ! nawsadzać na sam koniec,ze sa chamicami ,ze sie do ludzi nie nadaja tez to je kiedys spotka bo karma wraca

Gość gość
i po co ludzie robia to ludziom. wiem jak wazna jest atmosfera. nie przejmuj sie praca w sklepie to nie marzenie znajdziesz lepsza.

Gość gość
taaa przy takim bezrobociu znajdzie lepszą...ciekawe:(

Gość abcdefghijkla
było im dac w miche na koniec

dzisiejsze czasy sa podłe i ludzie tez ! Nalezało by sie nie przejmować,choc wiem ze jest ciezko !

Gość gość
to teraz idź do tego sklepu na zakupy, przy jakiejś głupiej docince składaj pisemną skargę i powiedz właścicielowi, że każdemu będziesz odradzała to miejsce z powodu takich wrednych pracownic:classic_cool: a coooo?

Gość gość
Właśnie tak wygląda praca z ludźmi,którzy mają średnie wykształcenie lub zawodowk. Je też tego doświadczyłam pracując w 3 sklepach. I prawda jest taka że większość z tych ludzi to zazdrosne,zawistne prostaki. Teraz pracuje z ludźmi z wyższym wykształceniem w urzędzie i atmosfera jest idealna.

Gość gość
To dlatego,że w sklepach pracują osoby które uważają się za niewolnice,które muszą pracować.

Gość gość
co za bzdury jesli wyksztalcenie ma jakis na to wplyw to conajwyzej minimalny

Gość gość
Oczywiście ,że wykształcenie ma wpływ na to jąk traktujemy ludzi. Studia nie tylko ucza danej wiedzy ale też tolerancji.

Gość gość
Teraz niemal w każdej pracy jest chamstwo, mobing.

Gość gość
Zgadzam się z tą wypowiedzią o wykształceniu, gdy pracowałam w hotelu z ludźmi z marnym wykształęcenim było okropnie, były podłe te osoby i chamskie, potem trafiłam do miejsca, gdzie warunkiem było wyższe i nie ma czego porównywać, naprawdę.

Gość gość
Pracuję w markecie gdzie większość jest po studiach i to jak się zachowują wobec innych to istna patologia . Nie znoszę swojej pracy , ale cóż pracować gdzieś trzeba .

Gość gość
na patoli trafilas