Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO JEST MODNE NA JESIEŃ

Polecane posty

Gość gość

nie mam pomysłu, co sobie kupic na jesień/zime, jaki plaszcz, jaki kolor, jakie buty itp, co nosicie tej jesieni?

Gość gość
teraz na codzień nosze kozaki, legginsy,gruby długi sweter z dzianiny i wielki szalik 2x obkręcony:)

Gość justyś123456
Płaszcze tez nie wiem za bardzo jakie modne, chyba klasyka...albo ramoneski. Buty są modne takie botki z szeroką cholewką albo coś a'la glany tylko w wersji Glam;) Swetry porozciągane i opadające na ramiona. Za to nie wiem jakie spódnice sa trendy teraz? Wczoraj tak dla bezpieczeństwa kupiłam czarna mini bawełniano skórzaną:/

Gość mamaizona
z okryc wierzchnich to na czasie sa te z ala skorzanymi rękawami, w sumie fajnie to wyglada, ale u mnie w miecie co 3 babka/dziewczyna tak chodzi, wiec sobie odpuściłam, bo nie lubie wyglądac tak samo jak pol miasta:)

Gość justyś123456
Właśnie zapomniałam! Są teraz takie płaszczyki albo zamiast skórzanego rękawa to taki wełniany. Masz racje wszystko fajnie tylko że wszystkie potem chodza tak samo ubrane. Dlatego ja np nie lubie tych rozciągniętych swetrów więc mimo iż sa modne kupiłam sobie ładne bluzki. Lekko dopasowane żebym wyglądała jak człowiek a nie jak worek;)

Gość gość
butelkowa zieleń i głębokie bordo.

Gość toz to prowo
a ja sobie walnęłam turkusowy plaszcz, bo mi sie aukcje pomyliły:D a chcialam filolet:D ale przyszedł zayebisty, do tego kozaczki na niskim obcasie, cos w stylu oficerek i duzy szal-komin, torebka przez ramie i jest git;)

Gość iPoCoTo
ja to czarny plaszczyk z welnianymi rekawkami luzny getry zakladam , brazowe kozaczki jesienne brazowa torebka i brazowy kmin , a ogolnie nosze tez luzne opadajace z ramion swetry. ale kazdy lubi co innego

Gość iPoCoTo
ja to czarny plaszczyk z welnianymi rekawkami luzny getry zakladam , brazowe kozaczki jesienne brazowa torebka i brazowy kmin , a ogolnie nosze tez luzne opadajace z ramion swetry. ale kazdy lubi co innego

Gość 12gosc123
ja nie patrze na modę tylko, to w czym fajnie wygladam, mam fajny czarny plaszcz do kolan, czarne oficerki, czarna z brezem i bezem torebka, jasnym szalikiem przełamuje tą czerń, bo wlosy tez mam czarne:D