Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki srodek proponujecie na poprawienie libido mojej kobiecie

Polecane posty

Gość gość

Jaki srodek proponujecie na poprawienie libido mojej kobiecie Tabletki antykoncepcyjne jednak po ciaży troche obciazaja i sama wie o ty ... tylko nie wiem co jest sprawdzone i bez ubocznych skutkow

Gość gość
Lepszy facet? Taki co to potrafi rozgrzać do czerwoności?

Gość gość
to niech odstawi tabletki, bo to syf. nie tylko obniża libido ale też niszczy wątrobę, nerki... są inne, bezpieczniejsze sposoby na antykoncepcję. ewentualnie zafunduj sobie wazektomię

Gość gość
kup sobie trochę rozumu na Allegro!!!

Gość gość
Mi pomogło jedynie odstawienie tabletek. Może Twoja partnerka również powinna to zrobić? Ja odstawiłam i to była jedna z lepszych decyzji. Teraz zabezpieczamy się Femcapem - kapturkiem

Gość gość
Polecam poradnik do pobrania: goo.gl/82QcdX

Gość gość
Lepszy, bardziej zaangażowany facet? Wkurzają mnie cieniasy ( i nie mam tutaj na myśli kogoś kto nie jest długodystansowcem) którzy nie wiedzą co to seks, a zwalają winę na swoje kobiety. Wyobrażam sobie w takim momencie gościa który leży i czeka aż jego kobita zrobi oral, potem go dosiądzie i zamówi trzęsienie ziemi. żal panowie i tyle.

Gość gość
Do gość - piszesz o swoim facecie? Ja naprawdę się staram, moja za każdym razem ma orgazm, czasami nawet 2 lub 3, sama leży i czeka aż się nią zajmę, a w zamian nie dostaję nic, ona twierdzi, że "wystarczy że jest". Mimo to ma ochotę raz na tydzień, czasem rzadziej, gdzie tu logika !?

Gość Saakaszfilii
Kret do rur !

Gość gość
Do gosc17:58 Nie za bardzo rozumiesz o co mi chodzi , nie jestem biernym kochankiem i lubie wzajemny sex lecz ona sama nie ma takiej potrzeby na sex jak kiedys

Gość gość
Też to przerabiałam, dopóki bierze tabletki to tak będzie. Zmieńcie zabezpieczenie