Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nigdy nie zdradzi

Polecane posty

Gość gość

Jak dostanie w domu to czego potrzebuje. W łóżku masz być najgorszą k****. Masz przejmować inicjatywę, wprowadzać nawet wyuzdane nowinki, a nie leżeć i czekać na trzęsienie ziemi. Jedyna skuteczna recepta

Gość jezdze na nartach
kobieta zdradzi zawsze, bo jej sie nudza kolejni naiwni?

Gość XsioncMatorucha
nigdy nie zdradzi jak ma na jajach założoną kłódkę patentową

Gość XsioncMatorucha
to taka polska konstrukcja pasa cnoty dla facetów

Gość gość
Bzdora wiele jest kobiet ktore nie sa klodami w lozku. Lubia sex i daja odczucie tego. A mimo wszytko ich maz facet poszedl w bok bo zwyczjanie jego parnerka mu sie znudziala/ spowszedniala. Wszystko w mysl przyslowia "nie wazne ze brzydka wazne ze obca".

Gość gość
Pamietaj ze faceci zdradzaja tylko k***y wlasnie, zwlaszcza takie ktore pkazuja jakie to nie sa aktywne. Facet nigdy nie zdradzi kobiety ktora kocha

Gość XsioncMatorucha
pewno, że nie zdradzi, jak włoży, to będzie miał przed oczami, kochaną żonusię

Gość gość
Durne baby jak zwykle mieszają miłość z sexem. Jeśli facet odczuje niedobór sexu to cię zdradzi nawet jeśli będzie kochał. To są u nich dwa zupełnie różne uczucia.

Gość gość
mi sie wydaje ze tutaj chodzi raczej o czestotliwośc seksu niz jakosc jak bedziedziesz zajmowac sie nim przynajmniej raz dziennie to nie zdradzi , ale gdy razy w tygodniu to wiadomo , ze ryzyko skoku w bok rośnie

Gość gość
Jak bedzie mial sex bez milosci to tymbardziej, chyba ze jest matołem

Gość gość
Jak pokocha inna to nawet wdzianko k***y z sex shopu nie pomozei obciaganie do rana

Gość gość
i wy później idiotki zakładacie takie tematy jak, dlaczego mąż mnie zdradza? jak sprawdzić czy mnie zdradza?

Gość gość
Straszne idiotki, ktore mysla ze dupa zatrzymaja faceta, male mozdzki

Gość ona lat 33
tak realnie podchodzac do sprawy to nie ma czegos takiego jak wiernosc.nawet jesli nie od razu to po 10 latach ale zdrada bedzie.czlowiek przezywa rozne fascynacje,nawet po latach odkrywa swoja prawdziwa seksualnosc,partner/partnerka moze sie na pewne rzeczy nie zgodzic itd.a krew nie woda.

Gość __Ja__Wam__Powiem__Prawdę__
Najstarszą i najprawdziwszą prawdę. KURFA ZAWSZE BĘDZIE KURFĄ. Czyli: Chłop, który się puszcza, zawsze będzie się kurfił. Facet, który jest dobrze wychowany przez porządnych ludzi, szanuje siebie, nie jest łatwy - NIGDY SIĘ NIE SKURFI, BO MA SZACUNEK DO SIEBIE!!! I dla takich porządnych facetów z porządnych domów:

Gorące pozdrowienia:) Dla tych porządnych i należycie wychowanych.

Gość gościówka 26
Ciekawy temat, ale może niech się wypowiedzą faceci, bo kobiety mogą się tylko domyślać na ich temat.

Gość gość
Nigdy nie zrozumiecie tych glupich samcow. Jeseli jest jakas teoria psychologiczna to pochodzi od rzadko wystepujacego samca ktory mysli. A reszta facetow w ogole nie myslii ich to.j***e.

Gość gość
co ma wychowanie do instynktu i popędu. Fajnie by było gdyby panowie się wypowiedzieli, ale szczerze

Gość gość
wlasnie chcialem pisac co ma wychowanie do temperamentu,ano tyle co nozyczki i telefon:P

No jak co ma wychowanie, nie rozśmieszaj mnie. Chłop z patologii, menel, nie ma oporów przed puszczaniem się z kim popadnie. A facet porządnie wychowany, szanujący się (bo szacunku do siebie go nauczono) nie będzie się kurfił. Ja też mam popęd, ale to nie oznacza, że walę się po kątach, bo zostałam wychowana na porządną dziewczynę.

Temperament mam spory, ale nie oznacza to, że jestem jakimś łatwym menelem, który się puszcza po kątach. Nie tłumaczcie kurestfa temperamentem. Co, tak najłatwiej?:) Pewnie ci z "nadmiernym temperamentem" mają mamusie i tatusiów z podobnym "wybujałym temepramentem":D

Gość wierność jest nudna
Prawda jest taka, że wierność nie leży w ludzkiej naturze. W ogóle nie leży w naturze. Jest nam wpojona wymogami kulturowo-społecznymi. W naturze zwłaszcza facetów leży to, aby przedłużyć gatunek i przekazać nasienie jak największej ilości kobiet. A kobieta ma się połączyć z silniejszymi samcami w celu wydania na świat jak najzdrowszego potomstwa. To natura. Cała reszta to kulturowo-cywilizacyjne wymogi.

Gość gość
oj kochana temperament na duzo do rzeczy.nie popadalabym w skrajnosci i od razu o menelach pisala,bo to nie tak.troche zle to rozumiesz ale przyjdzie z czasem.tez mialam kiedys podobne poglady.

Gość gościówka 26
Czasem przyczyna tkwi tak głęboko, gdzieś w podświadomości, że zdradzająca osoba sama nie potrafi wyjaśnić dlaczego to robi. Może ojciec zdradzał i on ma taki wzór faceta w sobie głęboko zapisany, może w ten sposób "zmuszony jest" się dowartościowywać, bo sam w siebie nie wierzy, może jakaś kobieta tak głęboko go zraniła i teraz jest niestały w uczuciach. To prawda, że nikogo nie powinno się oceniać, bo nigdy nie wiemy na 100%, nigdy.

Gość gość
Facet ma mieć sex w najlepszym wydaniu. Ma mieć obłęd w oczach na punkcie partnerki. Nie wolno zapominać o ich silnym popędzie. Kiedyś tego nie wiedziałam , teraz doświadczenie mnie nauczyło pewnych rzeczy. Musieliśmy na nowo odgrzewać ten związek. To prawda, że kobieta ma być czuła, potulna, ale w kuchni, a w sypialni ma być zwykłą d****ą.

Gość gość
to taka przenosnia z tymi d******i.chociaz niektore daja sie traktowac jak zwykle d****i.trzeba widziec ta subtelna roznice:Pbo nawet zawodowa d****a nie zrobi wszystkiego.

Gość gość
ma byc potulna:Ozaloz sobie konto bdsm.pl i szukaj swego Pana.no przestan to ze ty jestes ulegla suka,nie znaczy ,ze wszystkie tak maja.nie mieszaj klimatow.

Gość gość
Oczywiście, że jest to przenośnia. Chodzi o to, żeby wspólnie znaleźć tą radość z sexu, urozmaicać go jakoś. A nie jak to zwykle jest, że no jest sobota to jak będziesz grzeczny to może się pokochamy. Albo glowa mnie boli i jednak nie. A jak już jakimś cudem dama zdejmie pantalony to leży i czeka ,aż facet sobie ulży. A później biedaczka lamentuje, dlaczego zdradził.

Gość gość
Ja wole jak facet dominuje w łóżku co nie znaczy że ma być niedelikatny !