Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić z taką pracą

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę nie wiem co mam zrobić.... Ostatnio tyle pracuję że nie mam czasu już zupełnie na NIC! I jest coraz gorzej szef wymaga a ja się boję co będzie dalej... Rodzina na utrzymaniu i jeszcze wszystko się wali... bo w domu też co raz gorzej. Co mam zrobić??? Długo już nie wytrzymam.... wszystko przez tę prace... ale z czegoś trzeba żyć

Gość goscona
po pierwsze-nie pisz z komputera w pracy, bo szef ma prawo wiedziec co robic na komputerze firmowym po drugie - rozumiem cie, bo mialam to samo. Nie kazdy taki sposob pracy przetrwa, ludzie sie zalamuja, zdrowie im wysiada i nerwy...a pracodawca bierze nastepnego pracownika, jakby to byla chusteczka jednorazowa.

Gość gość
proste. zmień pracę

Gość renia55555
dokladnie tylko zmienic!!! zadbaj o siebie

Gość gość
współczuję miałam to samo!! ale trzeba sięodważyć i skończyć ztym!

Gość gość
pracować tu nadal i szukać innej i odwagi,odwagi jak już znajdziesz to zmienić bez żalu papierami rzucić.

Gość tuniatunia
trzymaj się :) każda z nas pewnie przez to kiedyś przechodziła, więc nie ma się co załamywać! pracę zawsze można zmienić, więc szukaj nowej, bo w tej raczej nie powinnaś zostawać niestety... a póki co może spróbuj odpocząć (wiem, łatwo mówić) i jakoś się wyciszyć... może chociaż na weekend? coś w takim stylu http://www.eioba.pl/a/4dzn/podrozuje-sie-do-ludzi albo po prostu wolny weekend spędzony z rodziną, z dala od problemów - nawet bez wyjeżdżania gdzieś dalej? powodzenia :)