Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet mnie wkurwia bo nie myśli

Polecane posty

Mega mnie to irytuje, gdy facet nie potrafi o siebie zadbać. On zawsze taki był czy od jakiegoś czasu to zauważyłaś? Moim zdaniem to albo trzeba porozmawiać i POSTAWIĆ SPRAWĘ JASNO, totalnie jasno, albo... w najgorszym wypadku się rozejść. Czemu masz mu niańczyć hm? Chcesz to robić do końca swych dni?

Gość gość
ale autorka nie powiedziała że jej facet nie umie o siebie zadbać, napisała nawet że w gruncie rzeczy do dobry człowiek. Po prostu wkurw ją dziś wziął bo jej zeżarł ser i wychlał mleko ;-) ja wiem czy to powód do rozstania? ludzie trochę dystansu i poczucia humoru, którego gratuluje autorce ;) Rozumiem że Ci wszyscy co tak radzą, żeby się rozstać są idealni i partnerów mają idealnych.....?

Gość gość
Przyszedł i przeprosił :D Nie zawsze taki był, tylko ostatnio parę razy mu się zdarzyło, ale dziś jestem zła, bo miałam już skończyć, a nie mogę się skupić i ciągle przerywam. Nie przesadzasz czasem z tym rozchodzeniem się? Tak poza tym to sprząta i kiedy miałam "normalną" pracę, to gotowaliśmy na zmianę, dlatego nie uważam go za egoistę, tylko ostatnio coś nie myśli :o Niestety jak nie napiję się porannej kawy, mam paskudny i zły humor i lepiej wtedy mnie nie denerwować... A co do mojej pracy, to zajmuję się promocją i reklamą.

Gość gość
no i git autorko ;-) nastepnym razem zezryj mu pasztet ;-) a tak serio to nie sluchaj tych sfrustrowanych bab co to tylko wreszcza zeby sie rozstac.

Gość gość
Popieram goscia powyzej . ja bym chciala zeby moj a ogolnie jadl :) serio. Robie zakupy, pytam co bedzie jadl. Wypelniam lodowke, ja zjadam to co lubie a jego wyrzycam. :( Bo sie psuje. A potem po tygodniu pytanie" gdzie jest ser? " odpowiedz " w smietniku" A dlaczego? ... I tak caly czas. Wiec wolalabym zeby "wyzeral" jak leci ;)

Gość gość
mój jest jeszcze gorszy i dlatego idzie czasem na noże,ostatnio to myślałam że go poćwiartuję ugotuję i zmielę. Mówię do niego w sklepie"kupimy te "x" cukierki bo mała o nie prosiła,ok.Kupiliśmy. przyjechaliśmy do domu zjadł obiad ja rozpakowywałam zakupy,córka wzięła cuksy podziękowała,położyła sobie na stole bo jeszcze obiad kończyła,a on wziął te cukierki i przy niej wszystkie zjadł nawet jej nie poczęstował o mnie już nie wspominając,

Gość gość
oj ten co dziecku wyżarł to już przegiął ;)

Gość gość
Ciekawe czy Ty jestes taka idealna i tak zawsze patrzysz na jego dobro. Kazdy jest czasem egoista ale ja w zyciu bym nie pisala o swoim chlopaku w taki sposob. Albo jestes wieksza od niego egoistka i tego nie widzisz. Moze juz go po prostu nie kochasz, ze wpadasz w taka histerie bo wypil mleko. Ja sama wolalabym zeby moj chlopak poszedl do pracy najedzony bo ma byc w tej pracy na dana godzine, a sama nie robilabym dramatu z pojscia do sklepu jesli "mam czas zeby pol godziny odespac". Ale na szczescie moj chlopak jest taki sam i dzieki temu nie musze pisac takich smieci. I czytam z pozalowaniem te twoje "zeżarł" i wspolczuje facetowi nie Tobie.