Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ERWIN999999999999

Kiedy kobiety to wreszcie zrozumieją

Polecane posty

Gość ERWIN999999999999

Nie jesteście nam potrzebne do uczuć, faceci na dłuższą metę nie potrzebują uczuć - dla nas liczy się tylko pierwsze zauroczenie, które polega tylko i wyłącznie na tym, że macie fajny tyłek i krągłości, które nas kręcą. Po prostu chcemy seksu i dlatego wydaje nam się, że jesteśmy "zakochani". Etap związku lub mieszkania razem to albo wpadka albo wygoda. WY sprzątacie, myjecie gary, gotujecie, my mamy wygodne życie i seks. Gdyby sprzątaczki i prostytutki były tanie to każdy facet by je miał zamiast WAS. Taka prawda.

Gość gość
Skad sie biora takie mlotki?

Gość Darekposzukiwacz
niestety to prawda, na dodatek zaden facet sie do tego nigdy nie przyzna... wydaje mi sie ze baby to wiedza ale ida na ten uklad bo potrzebuja chlopa

Gość gość
Odezwał się sfrustrowany prawik który doskonale wie co MĘŻCZYZNI lubią i czego potrzebują :P :D:D

Gość gość
s********j gimbusie

Gość gość
nieprawda muj miśśśś mnie kocha z całego serca i mi się oświadczył i dał pierścionek <3

Gość gość
My mieszkamy razem, ale ja nie sprzątam i nie gotuję

Gość kelner z Rewala
nie wiem kiedy zrozumieja to kobiety ale wiem kiedy kolesie twojego pokroju zrozumieja cos wiecej niz czy im staje czy nie... dopiero wtedy gdy dostana noz w serce

Gość gość
Puknij sie w pusty leb idioto. Ty nie jestes czlowiekiem tylko szympansem. Istota ludzka ma uczucia i bez nich nie potrafi zyc. Ty ich nie masz wiec musiales wychowac sie w patologicznym domu. Kiedys zdasz sobie z tego sprawe ale moze byc za pozno

Gość ERWIN999999999999
Pochodzę z normalnej rodziny, bez alkoholu i bicia, bez patologii. Mój ojciec ma firmę, matka sprząta po nas - po ojcu... Gotuje obiady, pierze nasze skarpetki. Ojciec ją posuwa i nie szanuje, a ona zawsze przybiega na kolankach :) Bo ojciec ma kasę, a matka jest zwykłą idiotką, która się wypina na każde zawołanie i sprząta po ojcu brudy - Za kasę Jak nazywamy kobietę która za pieniądze robi takie rzeczy? I JEZCZE JEDNO: TAK JEST W 90% POLSKICH RODZIN MATKA SPRZATACZKA OJCIEC BAŁAGANIARZ

Gość gość
haha, ani ja ani siostra ani matka w życiu byśmy sobie tak po łbie nie dały jeździć

Gość sssssss222
a moj ojciec pił i bił

Gość gość
No to sobie odpowiedziales sam.Jestes taki jak tatus

Gość gość
ale on ma racje, tak jest w wiekszosci rodzin

Gość gość
Nic dziwnwgo ze polscy faceci maja opinie chamow , podejrzanych typow i agresorow.

Gość gość
To nie jest Normalna Rodzina, to patologia z forsa Er

Gość dada223344
drogi Erwinie otóż moim zdaniem Twojemu ojcu wydaje sie, że skoro ma kase i biznes to może pomiatać w jego przekonaniu gorszymi osobami (tj Twoją matka) i zapewne nie tylko. Przykro mi, ze wychowałeś sie w takiej rodzinie ale to nie Twoja wina, że jesteś jak ojciec. Dzieci patrzą na zachowanie rodziców i potem stają sie tacy sami. Ty tez nie szanujesz i nie bedziesz szanował kobiet bo Twoim wzorem był ojciec.

Gość gość
ale sprzataczki wcale nie sa takie drogie w utrzymaniu, stac cie na nie autorze :P

Gość gość
ciekawe co Twoja matka na to? widze,że jakaś pancia cie opuscila albo nie możesz sobie znaleźć dlatego wypisujesz to ...

Gość gość
Autor chociaż nie jest przegietą c­iotą

Gość gość
A ja właśnie wyszłam za mąż. W ciąży nie jestem, jestem od zawsze totalną bałaganiarą, gotować zaczęłam dopiero po ślubie. Nie jestem więc ani sprzątaczką ani kucharką :) a mimo to mój facet chce być ze mną :)

Gość gość
Bo pewnie masz ciasną cipe

Gość Erwin także
oo... autor ma takie samo imię jak moje :)

Gość gość
mało tego mój facet robi mi śniadanka, gdy wychodzi do pracy, tak abym gdy wstanę miała już gotowe (mimo tego, że nie pracuję) tylko herbatkę sobie robię. Ale w zamian daję mu mnóstwo czułości, jestem zawsze kiedy tego potrzebuje itd. Autor to debil i tyle.

Gość gość
nawet jeśli nie sprzątacie to jesteście potrzebni do spuszczenia spermy ze zbiornika, ogarnijcie się

Gość kurokwoka
jest taki film "sexmisja" oby się nie ziściło bo wtedy już nie będziesz takich głupot pisać

Gość gość
a wy nam jestescie potrzebni tylko , zeby miec dzieci, a z reszta to juz radzimy sobie same no czasami milo jest wyjsc na kawe i pogadac

Gość dada223344
ja w sumie nie chce mieć dzieci bo nie chce żeby żyły na takim zasranym świecie wiec nie wiem na co trzymam faceta

Gość gość
porównujesz życie do filmu seksmisja? widać, że zyjesz w świecie fikcji i fantazji gdzie faceci cie kochają

Gość gość
A więc miałam rację - faceci to ch**e. :)