Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana22

Jak postapic

Polecane posty

Gość zakochana22

Mam chlopaka. Poznalismy sie 3 lata temu. Niedawno sie spotkalismy i bardzo szybko miedzy nami zaskoczylo. On na stale mieszka za granica. Sle mi maile, wiadomosci na FB, obietnice kolejnych spotkan. Czuje tylko ze to jest taki idealny facet, taki ksiaze z bajki. Uczuciowy, poukladany, inteligentny. W lozku swietny - pierwszy kochanek ktory dal mi wielkie O. Zadna minuta z nim to nie jest minuta stracona. Ale zyjemy w dwoch roznych swiatach. Internet to nie to samo co swiat realny i jedno z nas musialoby sie dopasowac jesli mielibysmy byc razem a mamy odmienne cele i aspiracje. Ostatnio poznalam kogos i nie ukrywam ze dobrze sie dogadujemy. Nie mowilam ze jestem w zwiazku na odleglosc bo to taki zwiazek jak nie zwiazek. Teraz mam metlik w glowie bo nie wiem jak postapic z moja internetowa znajomoscia. Nie chce go zranic. Nie chce go karmic falszywymi obietnicami. Jak zerwac tak by nie pomyslal sobie o mnie ze skacze z kwiatka na kwiatek?

Gość ona_849
Przecież skaczesz z kwiatka na kwiatek... to czemu chcesz udawać, że tak nie jest?

Gość gość
nie wiem k ur e w ko jak masz postapic

jesli jestes pewna, ze internetowa znajomosc ma sie zakonczyc , to napisz po prostu polprawde .Ze nie widzisz siebie w zwiazku na odleglosc, ze potrzebujesz kogos, kto bedzie obok, kto bedzie cie trzymal za reke , bedzie towarzyszyl w codziennych troskach , klopotach, radosciach. Kazdy rozsadny czlowiek zrozumie takie pragnienie , bo jest ono ludzkie i zwyczajne.Do bycia w zwiazku na odleglosc trzeba miec chyba specjalne predyspozycje charakteru i osobowosci . Nie mowilabym o tym drugim , po co ranic pierwszego i wyrabiac sobie opinie kobiety niezdecydowanej .Przeprowadz szybko taka rozmowe i rzuc sie w wir drugiego zwiazku .O ile warto rzeczywiscie .

Gość gość
Szkoda, ze rezygnujesz z ksiecia z bajki;) no, ale zycie