Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dada223344

facet spod znaku bliźniąt

Polecane posty

Gość dada223344

Pytanie do kobiet: jaki jest (albo był )wasz partner spod tego znaku? Spod jakiego znaku Wy jesteście i jak się dogadujecie. Fajnie by było gdybyście podały datę urodzenia swoją i partnera (niekoniecznie wraz z rokiem). Ciekawi mnie jak ma się dzień urodzenia do tego jaki jest osobnik spod znaku bliźniąt) Zapraszam do dyskusji

Gość Pani Joanna
uprzejmie donosze, ze faceci spod znaku blizniat kradna ksiezyce.. :D

Gość gość
idz do wrozki jak zwracasz na to uwage .

Gość dada223344
nie zwracam zbytniej uwagi, jednak uważam że znak zodiaku ma wpływ na charakter osoby w mniejszym lub większym stopniu a że jestem skorpinicą to mnie takie rzeczy po prostu interesują :)

Gość gość
No nie wiem czy to dobrze, bo jedno te element woda a drugie powietrze.

Gość dada223344
tak wiem, że z reguły do siebie nie pasujemy i to wychodzi... ale jeszcze jesteśmy razem..

Gość gość autorkaTematu
Moj jest spod znaku blizniat. Uparty, dumny, porywczy. Latwo ulega emocjom. Ale potrafi byc szalenie kochanym czlowiekiem. Ja spod znaku panny. Panna i blizniak. Co na temat takiego miksu sadzisz?

Gość dada223344
też to słyszałam jednak chodzi mi aby wypowiedziały sie kobiety które miały partnera bliźniaka a nie tylko słyszały że "są tacy i tacy"

Gość dada223344
do gość autorkaTematu - z tym sie zgadzam w pełni. mam brata bliźniaka a jego dziewczyna jest spod znaku panny i z tego co widze to dogadują sie bardzo dobrze

Gość gość
Każdy, po prostu KAŻDY bliźniak, którego znalam, leciał na kilka frontów. Wiec uwaga dziewczyny, to są straszni zdradzacze, predzej czy później wychodzi szydło z worka. Kłamią codziennie :P Lubią się zabawić i nie znają czegoś takiego jak wyrzuty sumienia.

Gość dada223344
a ilu ich znałaś? To że kłamią też prawda niestety

Gość gość
zgadzam sie, zdradzają mało powiedziane, na okrągło nie umieją sie jednej partnerki trzymać, anie nie umieją utrzymać k****a w spodniach. mam kolege blizniaka nie miał dziewczyny której by nie zdradził lubi sie bawić w seks przyjaciela :o niby teraz ma dziewczyne którą kocha ale nie dawno wydzwania do nowo poznanej po kryjomu, do mnie też startował kiedyś :o

Gość gość
Policzylam i znalam w życiu ok. 6 facetow spod znaku bliźniąt, kazdy taki sam zdradzacz i lekkoduch

Gość NinaZ842
Moj jest uparty,czasami nie wie czego chce, romantyczny,kochajacy!!! Troskliwy,opiekunczy. Nigdy mnie nie zdradzil.

Gość iałam dwóch facetów z pod bliz
jeden z kotrym byłam 3 lata,zdradzał mnie...kłamałl drugi z którym byłamok 1,5 roku okazało sie ze oszukiwał mnie od poczatku do tej pory nie mam pewnosci czy wiem o nim co kollwiek...

Gość gość
i kłamią, zdradzają bez wyrzutów sumienia dwie twarze :o

Gość gość
mój kłamał, był dwulicowy, najlepiej czuł się w skórz nniewiniątka, ale daleko mu było do niego. Do tego dość prymitywna osobowość, alkoholik.

Gość dada223344
w sumie to mój o swoich byłych mówi "koleżanki", wiem że chodził na boki sam mi to mówił (a może tylko sie chwalił), na ładna laske potrafi sie gapić bezczelnie jak mały chłopiec na nowy samochodzik, kiedy wypije wmawia mi że to tylko jedno piwo a jest mocno wstawiony, lubi prawić komplementy - szkoda ze nie tylko mi, wydaje mu sie że jest panem świata a tak naprawde wiele mu brakuje jesli chodzi o inteligenceje. Co prawda odkąd jesteśmy razem mówi ze mni9e kocha, ze chce byc tylko ze mna żebym nigdy w to nie watpiła ale pokazuje co innego a jak wiadomo licza sie słowa a nie czyny... I tak teraz to czytam i zastanawiam sie co ja jeszcze przy nim robie... eh

Gość dada223344
* liczą sie czyny a nie słowa, pomyliłam sie z rozpędu;)

Gość dada223344
a czy próbowałyście kiedyś sprawdzac partnera? Nie chodzi mi o grzebanie w tel czy przeszukiwanie historii w komp. tylko na przykład podesłać mu koleżankę której nie zna? Czy to ma sens wogóle? Ja czasem mam ochote tak zrobić i nawet lepeij gdyby sie wtedy okazało jaki jest niż gdy o tym nie bede wiedzieć

Gość gość autorkaTematu
Dogadywac sie dogadujemy przy takich codziennych czynnosciach. Ale kompletnie mu nie ufam - typ zdradzacza. Otwarcie mowi, ze jest tylko facetem i lubi zawiesic oko na ladnej dziuni. Na poczatku naszej znajomosci umawial sie jednoczesnie ze mna i z innymi. A po pierwszym roku odkrylam jego rozmowy z panienkami z czatu. Czuje w kosciach ze zdradzi w przyszlosci..

Gość gość autorkaTematu
Dada - myslalam o tym samym! Serio! Mozemy we dwie wspolpracowac i sprawdzic facetow. Ja Twojego, Ty mojego :D bo mam cos kiepskie przeczucia... :(

Gość gość
Autorki tematu, czyli masz,najbardziej typowego bliźniaka na świecie ;) Oni tacy są, musisz się przyzwyczaić

Gość dada223344
a powiedz mi jeszcze autorko tematu którego dnia miesiąca sie urodził Twój bliźniak?

Gość gość autorkaTematu
31.05. Bliznacy tak maja - jak to moj mowi :O

Gość dada223344
czyli będąc z bliźniakiem trzeba sie przyzwyczaić do zdrad? nie, dzięki...

Gość dada223344
narazie uciekam, mam nadzieję, ze ktoś sie jeszcze wypowie

Gość gość
Mój bliźniak natomiast jest bardzo szczery, brzydzi się kłamstwem i zdradą, ma duszę romantyka. Negatywy to zaborczość i zazdrość.