Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem ze to nieladnie

Polecane posty

Gość gość

Ale gardze niewyksztalconymi. Nie takimi, ktorzy ze wzgledow zycowych nie mogli isc na studia ale takimi ktorzy sa na nie za glupi. Nie zrozumcie mnie zle, ale to widac po twarzy, sposobie mowienia ze ktos jest malego rozumku.

Gość gość
właśnie widzę 😴

Gość Pani Joanna
a ja najpiekniejsze prezenty dostawalam wlasnie od ludzi ktorzy nie mieli wyksztalcenia za to wszystko potrafili zrozumiec bez slow... najmadrzejsza osoba jaka w zyciu spotkalam nie miala ukonczonej podstawowki dziwne, prawda? kiedy wy bando matolow wreszcie zrozumiecie ze inteligencja i madrosc to nie to samo?

Gość gość
Gowno widzisz, mowie to co mysle na prawde.Bez politycznej poprawnosci.

Gość gość
Lubie prostych ludzi, ale nie lubie debili. Ze skrzywiona mentalnoscia, ogladajacych glupie seriale, zyjacych zakupami , jedzeniem i pierdzeniem w kanape

Gość gość
na prawdę?? na którym uniwersytecie uczą to pisać osobno? Uniwersytet Lansu i Baunsu z N-K się dziecko nie liczy. P.S. zrób doktorat, a później wróć i powiedz jak gardzisz nieukami :)

Gość gość
Mowiacych joł, nom, podniecajacych sie tanimi sensacjami, skrajnymi pisowcami, peowcami, takich co z nudow napierdzielaja na politykow bo nie maja ciekawszych zajec.

Gość gość
Pisze z telefonu wiec robie bledy.

Gość gość
jakbyś się uczył, tłuku, tobyś znał zasady pisowni własnego języka, a nie oczekiwał, że telefon czy komputer napiszą poprawnie za ciebie :O

Gość gość
S********j. Bede pisac jak mi sie podoba, nie mowilam ze bylam asem z polskiego.