Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dittta

lubicie puszyste kobiety

Polecane posty

Gość gość
Ja jak widzę grubaskę to wyobrażam sobie ją nago. Ale tylko jak mi się spodoba. Zastanawiam się na ile jest r****iwą kobietą i bezwstydną. Uwielbiam te uda... Po co tyle jadu? Frustracja dopadła to trzeba sobie ulżyć? Idź do kibla...

a trzeba tez zauważyć że wiele zależy jak się te zbędne, i ile ich jest, kilogramy rozkładają. bo jedna może być gruba a inna mieć ładne krągłości mimo takiego samego wzrostu i wagi :P

Gość gość
Frustracja dotyczy tego pucera:-P Ale widzę, że Ty... W jakim celu utworzyłaś topik?

Gość gość
Grube fajnie się wali. Jedziesz taką od tyłu a ta cała faluje. :D :D :D A jakie klaskano jest. I tam za długo nie trzeba z nimi chodzić. Same ciągną by się z nimi piepprzyć. W duupie mam że kumple się śmieją, że jestem z takim pasztetem. Tylko że ja zapinam a oni szarpią skórę, frajerzy.

Skoro tak to wybacz mi proszę. Wiesz, prawdę mówiąc chciałam zobaczyć jaki macie stosunek do kobietek z dużą tuszą. I czy jest wielu takich ludzi.

Gość gość
O, przepraszam, całuję rączki. 😘 x co to za sztywniak? :(

Tak duże to pojęcie względne, każdy to interpretuje jak chce. Dla niektórych ludzi grube jest to co dla mnie jest normalne. niestety albo stety.

Gość gość
nie marudź, tylko wrzucaj fote tzytków, ocenimy co jest stety... 🖐️

Gość gość
A jeżeli Twoje wymiary są dla innego właściwe? Sama piszesz, że masz talię, a to wyróżnia kobietę...;-) Jest dużo chętnych na wiele puszystości. Choć chciałabyś, aby było więcej.;-)Wystarczy wejść na portale erotyczne;-) Mnie tusza kobieca zawsze kojarzyła się z erotyką. Do życia w związku potrzeba jeszcze innych cech lubianych bardziej lub mniej. Seks dla mężczyzn jest spełnieniem swoich marzeń, potrzeb, dlatego nam łatwiej tylko na pozycji związku erotycznego związać się z seksi kobietą.

Gość gość
I ten tekst jest pozytywnym zwieńczeniem tego tematu.

Gość gość
Ale normalna waga to zwyczajna dziewczyna. Piękna, szczupła i... niema tego czegoś;-) Jak dla mnie. Myślę, że autorka już uzyskała odpowiedź na zadane pytanie. Pytanie następne to czy jest usatysfakcjonowana?

Gość gość
Do tego stopnia że ruszyła duupę i postanowiła trochę pobiegać. 🖐️

Gość gość
Aby być seksowną grubaską z brakiem problemu ruszania się w łóżku i poza:-D

Gość gość
A że samotnie nie lubi biegać, to na drogę wzięła sobie batona. A że ma dwie ręce, to pętko kiełbasy zwyczajnej jej towarzyszy. 🖐️

Gość gość
Autorka jeśli będzie chciała to schudnie a gość bezmózgiem pozostanie

Gość AnioIek o piwnych oczach
Zauwazyłam że pulchne są bardzo namietne i osiągają kilka orgazmów w ciagu jednego stosunku :classic_cool:

Gość gość
Grubaską mieć w łóżku to marzenie niejednego konesera złączonych ud:-D👄