Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 21lat i nie umiem stwierdzić czy chłopak się nade mną znęca fizycznie

Polecane posty

Gość gość
o tym mężu napisałam ja (autorka tematu) znalazłam gdzieś ten fragment,który napisala jakaś kobieta i go tu wkleiłam bo stwierdziłam,ze ma trochę ze mną wspólnego,że możliwe kiedyś i mnie coś takiego dopadnie

Gość gość
wstydzę się,nie zadzwonie na niebieską linie ,wiem,że to głupie ,ja nie wiem czego ja oczekuje pisząc to tu wszystko ..mój ojciec jakby się dowiedział (były wojskowy) to by go zabił,nie żartuje.. moja mama? piłaby więcej bo nie mogłaby przeżyć ,że coś takiego jej córka przechodzi,bo juz widzi co się dzieje i upija sie ,płacząc ciągle i mówiąc,czemu juz w tym wieku musze miec takie problemy,ze jestem za mądra,za ładna ,że tylu za mną biega,a ja takiego wybrałam i ją to boli bo chciałaby dla nie jak najlepiej,a że jest bardzo emocjonalna,nie chce jej w to mieszać,bo o nią to się już w ogole denerwuje i martwie będąc na studiach ..

coz -niestety mam chyba racje .To nie ten etap u Ciebie.Jeszcze musi duzo sie wydarzyc , bys chciala odejsc i zakonczyc ten toksyczny zwiazek . Niezaleznie jak sie potoczy zycze Ci slonca w sercu i poprawy zdrowia . Sciskam Cie cieplutko Kochana .

Gość gość
Eleene musisz być cudowną osobą...czemu mnie na co dzień takie osoby nigdy nie otaczają? dziękuję Ci bardzo,będę się starać przetrwać i wygrać jakoś sama ze sobą .. Tobie również życzę wszystkiego co najlepsze

Gość gość
Masz 21 lat a już zniszczyłaś sobie życie. Idealnie się dobraliście,nie ma co! Dzięki Bogu nie macie dzieci,więc jeśli lubisz takie chore jazdy-siedź z nim jak najdłużej. Tylko nie waż się skarżyć na swój los-zasłużyłaś sobie swoją głupotą!

Gość gość
kobiety kochają agresorów