Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja19012013

Dieta Dukana

Polecane posty

Gość Patrycja19012013

Witam wszystkich, chciałabym spróbować diety dr dukana ale sporzadzam jadlospis i szczerez nie mam zabardzo czasu na robienie tych obiadków. Czy jak np jak będe jesc na kolacje to co na sniadanie to bedzie gorsdzy efekt? bo chyba te dania codziennie inne to tylko dla urozmaicenia diety by jedzenie nie stalo sie monotonne w smaku? A moze ma ktos jakis prosty jadlospis z którego korzystal i jest zadowolony z efektu? Troche sie boje poniewaz nie wiem czy ta dieta jest dla mnie. 2 miesiace temu urodzilam dzidizusia i chcialabym zrzucic pare kg. Przy wzroscie 160cm waze 60 i w sumie jest ok natomiast mam nadmiar tłuszczu na brzuszku udach i pupie ;( ćwiczyc nie moge bo jestem swiezo po cieciu cesarskim... dziekuje za odpowiedzi! pozdrawiam!

hej Patrycja tez dolacze chcialabym sprobowac diety dukana ale jestem w tym zielona dzis mijaa 3 msce jak jestem mama i tez jestem po cc takze nie moge cwiczyc:P chcilabym zrzucic tak ze 3 kilo nie wiecej ale nie mam pojecia co jesc itd bo nigdy nie stosowalam zadnej z diet bardzo lubie nabial dlatego mysle,ze to bedzie najlepsza dieta dla mnie

Gość Patrycja19012013
Czekamy na propozycje;)

Gość Ramona K
Ja też nie miałam zbyt dużo wolnego czasu na pichcenie dań i dlatego przerzuciłam się na dietę MŻ. Do tego postanowiłam więcej ćwiczyć i łykać takie tabletki na odchudzanie http://nutrina.pl/28,slimette.html . Koleżanka je stosuje od trzech miesięcy i już schudła 15,5 kilograma. Może i mnie tak ładnie pójdzie. .

Gość gość
hej dziewczyny, chętnie do Was dołącze mamy coś wspólnego moje maleństwo ma dwa miesiące też mam coś na plusie na wadzę,:} powiem tak byłam na dukanie wcześniej przed ciążą i nie bło szału przynajmniej u mnie,więc schudłam po swojemu i były super efekty:} no i teraz chcę to powtórzyć mam nadzieje że mi się uda ... więc razem może będzie nam rażniej szczerze trochę brak mi motywacji....

Gość Patrycja19012013
Ja ćwiczyć nie mogę, więc od poniedziałku się dietuje na Dukanie, jeśli chcecie moge pisać co jem i ile zrzucam... ;) oby się udało pozbyć parę kg ;)podobno celulit też schodzi ładnie a na tym też mi zalezy. Pozdrawiam!

patrycja jasne ze chcemy pis ja poszlam na 8godzinna i mz dzis rano na wadze 60.6 chcialbym schudnac jakies 2 3 kg mysl,ze przez msc dam rade :)

Gość Patrycja19012013
Niestety nie zaczęłam diety bo zachorowalam i mam antybiotyk , dlatego zaczynam od poniedzialku dopiero! będe tu zaglądać! pozdrawiam

Gość Patrycja19012013
Karola uważam ze zbyt dużo chcesz zrzucić! Ja mam 60kg i niechce być szkieletem. Chce wrocic do rozmiaru 36 wystarczy mi 8-10kg. Właśnie spisuje listę zakupów na cały tydzień... Musze rozpisać tylko jadlospis i do roboty ;) A co tam u Ciebie zaczelas juz czy zaczniesz dopiero?