Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE WAŻA WASZE ROCZNE DZIECI ILE WZROSTU

Polecane posty

Gość gość
moj 92cm i 13 kg

Gość gość
roczne tyle wzrostu???chyba zartujecie.moja skonczy rok w piatek i ma niecale 80 cm i 10 kg

Gość gość
no tak, moj synek 2 tyg temu skonczył roczek i wazy 13kg i ma 92cm wzrostu:)

Gość gość
co Wy im dajecie jesc? pewnie same sklepowe jedzenie, że takie duże są, mój ma prawie rok 76 cm waży 10kg

Gość gość
to jakiś mikrus ten Twój dzieciak:D mój ma rok i m-c i wazy 9.5kg a wzrostu ma 90cm i z tego co czytam i widzę to jest normalny wzrost

Gość gość
córka 79 cm i 11,2 kg syn 81 cm i 12,2 kg

Gość gość
corka 9 kg, 86 wzrost

Gość gość
hahaha idiotka mysli , że wysoki wzrost to od "sklepowego" jedzenia :D Ja p******ę moja mała ma 13 m-cy i waży 11kg przy wzroscie 82

Gość gość
Targowisko próżności:-) Oceniamy rozwój dziecka nie na forum lecz analizując siatki centylowe!

Gość gość
bo one patrzę chyba na nr ubranek które dzieci noszą a nie na wzrost 92 cm, 98 cm? toż to rozmiarówka roczne dziecko ze wzrostem 98 cm???????????? nawet chłopczyk???? ty mu badania porób a nie się podniecasz jego wysokim wzrostem nawet gdyby był na 97 centylu to musiałby mieć ok. 82, 83 cm najwyzej

Gość gość
"to jakiś mikrus ten Twój dzieciak mój ma rok i m-c i wazy 9.5kg a wzrostu ma 90cm i z tego co czytam i widzę to jest normalny wzrost" ................... gdzie ty czytasz i gdzie ty widzisz że to normalny wzrost? jest poza siatką centylową idiotko

Gość gość
ea co mnie siatka obchodzi:D widze jakiego wzrostu sa dzieci w tym wieku idiotko, masz mikrusa i pogodź sie z tym:D i ciesz sie,ze w siatce sie zawiera

Gość gość
badania mial robione i są bardzo ok. taki jego urok:)

Gość gość
moje dzicko za m-c skonczy roczek, wazy 9600 i ma 88cm wzrostu sama mierzylam a nie z ubranek podaję:D

Gość gość
moja corka tez nosi ubrania na 86-98, ale wzrostu ma ok. 80 cm. a i tak pediatra mowi, ze jest duza!

Gość gość
jakie badania miał robione?? jasne, tutaj na kafe to kazda robiła badania w związku ze zbyt wysokim wzrostem dziecka a prawda jest taka że podajecie rozmiar ubrania a nie wzrost aha ja nie mam mikrusa, mam już duże dzieciaki, wiec sobie daruj, ale kiedys tez miały po roczku siatki to podstawa

Gość gość
poza tym jak mozna pisać że "z tego co czytam to normalny wzrost"?? kazdy lekarz powie ci że to wzrost poza normą a nie że norma norma to według ciebie ale nie według siatek i wiedzy medycznej i oby to był urok a nie zaburzenia hormonalne czy przysadki mózgowej idiotko podaj dla przykładu te źródła w których czytasz takie rewelacje ze to normalne

Gość gość
jeszcze dodam, ze dla rocznej dziewczynki sredni wzrost to 75 cn, moja ze swoimi 80 cm jest powyzej 90 centyla! wiec jak ktos ma dziecko 90 cm w tym wieku, to radze pedzic do lekarza!!!

Gość gość
ale wy jesteście p*****lnięte mamuśki .Przecież gdy dzieciak ma rodziców 2 metrowych to wiadome jest , że może trochę ze wzrostem odbiegac od normy

Gość gość
ja mam 187 a móż 195 i nasze dziecko niby jak wzrost powinno mieć ? wariatki:-O

Gość goscv
faktycznie olbrzymy moja jak miała 2,5 roku miała 95 cm wzrostu teraz 4 lata i 106cm nie odstaje od innych dzieci w przedszkolu większość tyle ma

Gość gość
:) moja ma 2,5 roczku i wzy 13, 2 duze kluchy te wasze dzieci moja to szczuplutka jak gaska ale jak wam zaczna biegac to schudna:))

Gość gość
Mój syn 13 miesięcy 74 cm, 8,2 kg

Gość gość
chciałabym zobaczyć te Wasze dzieci:D moja córeczka ma 1,5 roku i około 90 cm wzrostu i tylko jedno dziecko do tej pory spotkałam wyższe od niej, a które byłoby w jej wieku i jest to chłopczyk żadna dziewczynka w jej wieku nie dorównuje jej wzrostem nawet 2-3 miesiące starsze dziewczynki są niższe od niej każdy na ulicy daje jej minimum 2 lata 98 cm to wzrost przeciętnego 3-latka więc pisanie, że dziecko roczne ma aż tyle wzrostu jest po prostu śmieszne i niepoważne:O

Gość gość
mimo wszystko 90-92 cm to jest niepokojaco duzo, nawet jeśli rodzice są wysocy. Moze wszystko ok, a moze nie. Moim zdaniem lepiej sprawdzić i pójść do endokrynologa. Gdyby miał 84-86 to bym sie nie czepiała, ale 90? A roczne dziecko mierzace 75 cm to absolutnie nie jest mikrus tylko klasyczny przeciętniak.

Gość gość
jakieś wielkie te wasze dzieci, moja ma 1,5 roku, waży 13,5 kg,a mierzy 84 cm. Jest dużą dziewczynką, przy rówieśnikach zawsze ona jest większa,wyższa. A tu roczne dziecko 92, o matko to powód do zmartwień. No chyba że jak szybko rośnie,tak szybko przestanie finał finałów będzie niskie.

Gość gość
hahah, ja sobie jaja robie a te mają temat na 2 dni:D:D