Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkolanka z tatuażem na dłoni i szyi

Polecane posty

Gość gość

Jak byście zareagowali gdyby w grupie 3 latków była pani z tatuażami? ten na szyi jeszcze włosami można zasłonić bo jest z tyłu, ale na dłoni...? Tatuaże to znaki chińskie i gwiazdy.

Gość gość
nijak, jeżeli dobrze wykonuje swoje obowiązki, to mam w nosie jej tatuaże

Gość mama szarańczy
Ja nie mam tatuaży ale chętnie bym sobie coś wydziarała...:) Dla mnie żadna różnica czy ma tatuaż czy zeza czy 24 kolczyki w nosie...ma się zajać moim dzieckiem prawidłowo...

Gość gość
A co ma jedno do drugiego??? Jej sprawa. jesli wykonuje obowiazki poprawnie to nic nikomu do jej wygladu.

Gość gość
rany, ale ograniczenia Co to kogo obchodzi, myślisz, że jak ma tatuaz, to jest jakas głupsza niz inne nauczycielki?

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak przedszkolanka :O a co niby z tymi tatuazami? dzieci ma mordowac bo ma gwiazdke na dloni? :O

Gość gość
No dobrze, wiem, że jej sprawa. Chciałabym jednak poznać opinie rodziców, ponieważ szukam kogoś do pracy, właśnie w grupie 3 latków. Nie wiem jak rodzice na to zareagują. Jej tatuaże rzucają się dość mocno w oczy.

Gość mama szarańczy
No to powiesz rodzicom to co my Ci mówimy...co ma jedno z drugim wspólnego????Ja bym dziewczynie dała szanse, może być swietną opiekunką

Gość gość
Dla mnie to jest straszne, takie uprzedzenia mieć i to jeszcze wśród osób, które na co dzień maja uczyć dzieci tolerancji i szacunku do innych osób...

Gość gość
Już dawno porzucono założenie, że tatuaże to element kultury satanistów, gangsterów i ogólnie ciemnej strony mocy ;) Jak już ktoś wcześniej napisał : jeżeli dobrze wykonuje swoje obowiązki to nikogo nie powinno obchodzić w jaki sposób ozdabia czy traktuje swoje ciało.

Gość gość
jeśli byłaby kompetentna to jej tatuaże zupełnie by mnie nie interesowały.

Gość gość
nie rozumiem jak na podstawie tatuazy mozna kogos oceniac

Gość gość
Mnie by kompletnie nie ruszało, sporo ludzi ma teraz tatuaże, dziecko by się oswoiło i nie będzie potem pokazywać kogoś z tatuażem palcem.

Gość gość
moze byc dobra opiekunka, ale wolalabym kogos bez tatuazy , jako opiekunke do dziecka.

Gość gość
Ja się ucieszyłam jak we wrześniu zobaczyłam, ze będzie syna w przedszkolu uczyc kobitka z wygoloną połową głowy i w kolorowych leginsach :) Wiedziałam od wejścia, że babka będzie super!

Gość gość
Jak to jak? Jeśli prawidłowo wykonuje swoje obowiązki to co mnie obchodzi jej tatuaż ? Niektóre starsze Panie zajmujące sie dziecmi wyglądają jak miłe babcie ,a pozniej okazuje sie ,że dziecko bylo maltretowane przez opiekunkę.Wygląd to nie wszystko...

Gość gość
Ja bym nie chciała żeby moje dzieci uczyła wytatuowana nauczycielka. Dla mnie tatuże kojarzą się z kryminałem lub patologią. Poza tym nie jest to dobry przykład dla dzieci podobnie jak pedały i inni dewianci

Gość gość
Pomysl sobie, ze " pani zosia " z grupy 4 latkow ma ogromny kwiat lotosu na plecach, tribala na udzie I wszyscy uwazaja ja za super opiekunke a o tatuazach nic nie wie ;) rodzic zawsze moze miec kaprys I zabrac dziecko z przedszkola z byle powodu. Sa rodzice I RODZICE. Wszystkim nie dogodzisz. Zatrudnij jesli uwazasz, ze warto.

Gość gość
O I odezwala sie jedna swietojebliwa :)

Gość gość
A ja bym wolala taka z dlugim warkoczem .D :D

Gość gość
nie świętojebliwa, po prostu tak uważam. Normalni ludzie nie robią sobie tatuaży- przecież to nic innego jak samookaleczenie. Nie różni się niczym od tuneli w uszach czy robieniem sobie sznyt gdzie popadnie. Dla mnie to patologia i mam prawo mieć własne zdanie, prawda?

Gość gość
Tatauże to brak akceptacji własnego ciała, są obrzydliwe, a ludzie z nimi wyglądają jak brudni

Gość gość
Osobiście do tatuaży nic nie mam, ale uważam, że pedagog powinien się wstrzymać z tymi w widocznym miejscu... Dziewczyna na rozmowie wydawała się całkiem sympatyczna, nie ma żadnego doświadczenia, dlatego się waham czy dać jej szanse.

Gość mama szarańczy
Mój kuzyn (mieszkający co prawda w USA) ginekolog ma całą nogę wytatuowaną i połowe klaty razem z szyją z boku:))ale jakoś pacjentki nie narzekają...:)

Gość gość
Normalni ludzie nie robia sobie tatuazy....?! Ja akurat nie mam,ale nie podwazam "normalnosci" wszystkich ludzi z tatuazami... Jezeli ty autorko zatrudniasz ludzi,to powinnas moze sama sie podszkolic,zeby robic to z mniejszymi watpliwosciami...

Gość Lallalalal
Masz prawo miec wlasne zdanie, ale nie masz prawa nikogo osadzac.

Gość gość
ja się brzydze takich ludzi

Gość Jaskoolka uwieziona
to szare myszki częściej mordują, zobaczcie na waśniewską albo ta martynę od Nadii takie zabiedzone a jaka natura?

Gość gość
Tak, dokładnie- normalni ludzie nie robią tatuaży bo to okaleczanie własnego ciała. Nawet w testach do wojska patrzą na tatuaże, bo człowiek z tatuażem jest widziano jako szurnięty i cholera wie co zrobi pracując z bronią

Gość gość
sa zawody, w ktorych tatuaze nie wchodzą - ze tak mozna powiedziec-w dress code. Inteligentna przedszkolanka powinna o tym wiedzić. Poza wszystkim tatuowanie chińskich znaków, jesli sie nie jest chinczykiem lub sinologiem to porazka -po pierwsze - z jakiej paki po chińsku,a po drugie - sa na ogól sa ze strasznymi bledami ( wystarczy krotsza kreska i znaczenie jest inne- chinczycy maja z tego polewke). Generalnie - uwazalabym, ze przedszkolanka to glupiutka panienka a wolałabym,zeby moje dziecko było wychowywane prez kogos madrego- tylko , gdzie takich ludzi szukac?