Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o tej lasce z bloga pytajnik

Polecane posty

Gość gość
to nie ja, przeglądam sobie końskie blogi... jakbym to byla ja, to bym nie pisala tak o swoim chlopaku... przeciez mogłby to przeczytac

Gość gość
ta z 21.13 z wysokiem czołem to jestem w szoku ze ma 21 lat... Strasznie sie postarzyła makijazem... i takie czoło to sie go nie eksponuje w ten sposób

Gość gość
sztuczna i okropna, nie wiem czemu ludize jej pisza, ze jest piekna... :9 najgorsze te wyskubane brwi, potem podkreslone wsciekle kredka

Gość gość
Ci co podają te linki mają kiepski gust - nie chcąc nikogo urazić, bo przecież o gustach się nie dyskutuje.

Gość Robertwrr
Chyba tej lasce zazdrościcie jak dla mnie jest piękna i zadbana. Gdzie jest ta sztuczność czy ma zrobione usta czy coś w tym stylu? Co z tego ,że ma wysokie czoło ...to znaczy że ma chodzić tylko w rozpuszczonych włosach ? Jak jej wygodnie niech tak chodzi i tyle.

Gość KarolinkaRol
Widzę ,że laski z zazdrości to piszą. Ta dziewczyna jest znana wśród blogerek. I zawsze ją uwielbiam bo ma swój styl i jest sobą. A brwi ma super zrobione i z tego co kiedyś pisała to jest kosmetyczką ,wiec chyba się zna na rzeczy ;) Ta pod 3 linkiem też bardzo ładna dziewczyna.

Gość prawictwo pospolite125
zadna z nich mnie nie przekonuje

Gość gość
jak ktos krytykuje to zaraz zazdrosc? Ja nie cierpie tapety, a ona to sama tapeta. Jedno co ma, to jest szczupła... na wysokie czoło sie robi grzywke, najgorsze co mocna to zaczysac wosy do tyłu... jednak jak ja zobczyłam to pomyslalam ze ma co najmniej 30 lat

Gość gość
ta pod 3 faktycznie sliczna, ale tez gustownei zrobiona, nie to co ta załosna druga

Gość Kajapyta
A ja lubię zadbane kobiety i ona jest dla mnie bardzo ładna ,ale wygląda jak dziecko dałbym jej 18 lat . Ma śliczne oczy :O

nie , zwyczajnie nie sa w moim typie .

Gość gość
A brwi ma super zrobione i z tego co kiedyś pisała to jest kosmetyczką ,wiec chyba się zna na rzeczy x x a co ma do tego bycie kosmetyczka? Wiesz ile kosmetyczek tak wyskubuje brwi? Była na to moda w ubiegłych latach, aleto cos obrzydliwego takie, brwi ,wygądaja jakby ich nie bylo w ogóle... jakby ktos mi tak wyskubał to bym sie domagała odszkodowania

Gość gość
ta z pierwszego linku ladna, przypomina mloda jodie foster

Gość kosmetyczkarenata
właśnie brwi są pięknie zrobione,a nie jakies gęste krzaki ty chyba wyskubanych brwi nie widziałaś i mówi to osoba z 10 stażem

Gość gość
strasznie prostacka twarz, przewaznie ludzie z patologii takie maja, ale zdarzaja sie tez tacy w wyzszych klasach spolecznych. ogolnie zero klasy

Gość gość
faceci sa gejami wszyscy .a kobiety zakompleksione, ok. :) czego sobie jescze nie wymyslisz? Dla mnie kobieta powinna byc delikatna, a nie miec makijaz k***wki... jakbym miałam miec kompleksy na widok makijazu k***wki, to bym sobie taki zrobiła, jaki to problem... ona jest zupełnie przecietna, tylko sie strasznie "zrobiła", i moze jacys amatorzy tandetnych efektów w takich osobach gustuja, no cóż, nie kazdy ma gust... ta np. pod trzecim linkiem jest o nieeebo ładniejsza, jakbym była zakompleksiona, to bym pisała, ze kazda jest paszczurem

jakimi gejami ?

Gość gość
która prostacka, bo nie napisałes?

Gość ajajaznam
żałosne jesteście bo dziewczyna na żywo o wiele lepiej wygląda. I stwierdzenie ,że tak wyglądają ludzie z patologicznej rodziny jest żałosne..bo wywodzi się z dobrego domu:) Pokaż swój ryja a nie oceniaj innych ludzi...pewnie jesteś grubą zakompleksioną świnią. Ja ją znam i to sympatyczna dziewczyna z egzotyczną urodą bo ma ciemniejszą karnację,duże oczy nos i czoło. A figurę ma super .

Gość gość
Pokaż swój ryja a nie oceniaj innych ludzi...pewnie jesteś grubą zakompleksioną świnią. x x i jak nie twierdzic, ze to patologia? he he