Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMABIA

PRZEDSZKOLE CZY TYLKO JA MAM TAKIE SZCZESCIE

Polecane posty

Gość MAMABIA

zabrałam dziś dziecko miałam dosyć postawy przedszkolanek do mojego syna to był jego pierwszy miesiąc kierowanie do psychologów itp wizyty psychologów bez mojej wiedzy i brak współpracy ze strony przedszkolanek dziecko zawsze wszystko interesoało wszedzie go pełno ale on tez potrzebuje czasu na akceptacje tym bardziej ze to był tylko miesiac nie wytrzymałam

Gość gość
Nie tylko ty. Szczęście ma też rodzic normalnego dziecka, pierwszego z listy rezerwowej, które wskoczy na zwolnione miejsce.

Gość mama szarańczy
A co on takiego robił że psychologów mu nasyłały...może jest taki zatrudniony w przedszkolu to może bez wiedzy rodziców diagnozuje....a przestraszył się psychologa???w sensie jakaś trauma czy coś????

Gość gość
widzę drugi temat założyłaś, jestem za tym żeby takie dzieci gdzie jak to napisałaś w innym poście wszędzie ich pełno wysyłać do psychologów bo tylko cierpią nasze normalne dzieci przebywające z takimi małymi potworkami

Gość mama szarańczy
To ja nie doczytałam w innym temacie....ale jakby zostawiali same normalne dzieci to by było przedszkole psychodeniczne hihihi samych normalnych...a normalne to jakie???

Gość gość
może trzeba czasem zastanowić się nad swoim dzieckiem, czy wszystko jest ok z jego zachowaniem. Nie ma co się obrażać na panie w przedszkolu. Nie bądź nawiedzoną mamuśką, która bezkrytycznie patrzy na swoje dziecko.

Gość gość
A kolezanki maja takie "normalne "dzieci? Poczekajcie jeszcze troche jak wasze pociechy zaczna sprawiac trudności...inaczej bedziecie mówić

Gość Jaskoolka uwieziona
no i dobrze, nie będzie d**y zawracał i robił krzywdy innym dzieciom :D

Gość gość
nikt nie pisze, że ma nie wiadomo jakie cudowne dzieci, Gdzie to przeczytałaś? Widzisz już atakujesz, może twój syn też majakiś problem? Ale jeśli z całej grupy twój syn jest problemowy, to czy tobie to nie daje nic do myślenia????

Gość gość
Panie przedszkolanki sa glupie i niesprawiedliwe,dzieci w przedszkolu dokuczliwe a mojego kochanego syneczka sie uczepili i wyslali do psychologa!!!naprawde ci wspolczuje braku racjonalnego myslenia .

Gość goscv
zacznij wychowywać swoje dziecko,m bo jemu nie jest potrzebny psycholog tylko dyscyplina, tak w przedszkolu będą się za Twoim dzieckiem uganiać a kilkanaście pozostałych będzie bez opieki

Gość gość
No dobra ale nie napisałas czemu go kierowali do psychologa , napiszesz co ci one mówiły i jaki był problem ?

Gość gość
być moze dziecko ma duze problemy, a ty ich nie zauważasz, bo sie przyzwyczaiłaś, że to norma

Gość gość
Myslisz że Ty tylko , ja trafiłam na takie przedszkole i dyrektorke że po 7 dniach wyleciało moje dziecko .Wbijali ze moje dziecko nie słucha sie , płacze gryzie i chowa sie do szafy wcale sie nie dziwie jak obce osoby i jeszcze ja próbowały łapc za raczki to histerie miała , i oczywiscie usłyszałam ze w 20 letniej karierze nie spotkano takiego dziecka jak moje he he he .Wziełam dziecko przepisałam do innego przedszkola nic nie mowiac o poprzednim przedszkolu .Po miesiacu zapytałam sie jak dziecko bo nic nie dochodziło do mnie strasznego co by mogło moje dziecko robic , okazało sie ze jest dobrze :) I co jaki wniosek ze Pani dyrektor szukała dzieci mimoz które siedza i nic nie chca , bo inne matki tez zabrały swoje dzieci doszło do mnie to po czasie i tez wymyslanie głupot było ,moje dziecko skonczyło juz przedszkole ale kazdego ostrzegam przed tamtym przedszkolem bo w ogóle zero zrozumienia i chceci współpracy było ,A więc jeden wniosek twoje dziecko moze zle sie tam czuje a Ty przepisz go do innego :) Powodzenia

Gość gość
jakie problemy to przedszkolanki teraz sobie nie radza z dziecmi i wysyłaja po psychologach masakra do roboty niech sie wezma i tyle

Gość gość
No to sie wysililes gosciu wyzej :O

Gość gość
Ja też uważam żeby przedszkolanki się wzięły do roboty. To co moja koleżanka opowiadała mi jakie to dzieci teraz bezczelne, a i nie dzieci tylko wg niej bachory. A jak sama ma teraz dziecko, to ono najcudowniejsze i jakie grzeczne.