Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdiecia bylej

Polecane posty

Gość gość

dziś znalazłam na karcie pamięci mojego chłopaka zdiecia jego z była. tłumaczy się ze nie ukrywal ich. a zawsze gdy go pytałam mowil ze wszystkie jej zdiecia pokasowal. a jeszcze wcześniej niż dziś znalazłam w jego barku na plycie cd,a później jeszcze jej male zdiecie w książce. nie wiem co o tym myslec:(:( czy on nadal myśli o niej??? czy ja kocha??? a to była jego pierwsza milosc ja jestem druga jego dziewczyna.

Gość gość
moze tak, moze nie. opisz okolicznosci, ile byli ze soba, ile Wy jestescie, czasowe ramy

Gość gość
byli 4 lata ze sobą. ja jestem z nim rok i 3 miesiące. wiem na pewno ze nie ma z nia kontaktu,dziwia mnie jednak te ukryte zdiecia. po co mu one skoro twierdzi ,ze ona to przeszlosc.

Gość gość
Jeszcze ile lat ma, dlaczego sie rozstali i w jakim czasie po jego rozstaniu zeszliscie sie.

Gość gość
ma 23 lata. rozstali się bo ona go zdradzila, on jej wybaczyl lecz ona po krótkim czasie znow zaczela spotykać się z innymi.wtedy zostawil ja i po3 miesiącach poznaliśmy się. po 4 miesiącach rozstania z nia byliśmy już ze sobą.

Gość gość
Pierwsza dziewczyna ma w sobie urok, ale najczęściej popełnia się względem niej 3 tys błędów, których się potem żałuje i gdyba po czasie, co by było jakbym tak a tak się zachował. Pierwsza dziewczyna najczęściej jest na zmarnowanie, na niej się człowiek uczy jak być lepszym. I pewnie tak jest, jest dla Ciebie o niebo lepszy, niż dla niej. Może z sentymentu to oglądał? Człowiek wracając do zdjęć nie zawsze wraca do ludzi na nich, a tylko do wspomnień jakiegoś okresu/etapu w swoim życiu. Może nawet sam chciał sobie przypomnieć jaki kiedyś był. Ja też mam pełno takich zdjęć, leżą gdzieś po szafkach, nieoglądane latami, a jak już to przerzucone z kąta w kąt, w poszukiwaniu jakiegoś innego przedmiotu.

Gość gość
Szybko po rozstaniu zaczal byc z Toba, bardzo szybko. Aczkolwiek zdjecia to zdjecia. Na pewno ma sentyment, ale watpie zeby ja kochal;) Ja ze swoim nawet album ogladalam ktory mu byla dala w rocznice;)

Gość gość
Myślę, że coś do niej czuje. Za dużo tych zdjęć. Trochę coś za szybko się z Tobą związał. Może chciał się odkochać, albo dać jej kopa, pokazać że też umie sobie jakąś znaleźć, a że na niej nie zrobiło to żadnej reakcji to z Tobą został, bo stracił nadzieję na tamtą.

Gość gość
spoko afceci tak maja moze po prostu o nich zapomnial :p moj ma 3 ex i kazdej ma zdecia na kompie gdzies w folderach i jakos mnie to nie rusza, sama ogladalam bo poprosilam to jest przeszlosc i wspomnienia skup sie na terazniejszosci i nie filozofuj faceci czasami zapominaja o takich rzeczach jak likwidacja zdjec na wszytskich mozliwych nosnikach pamieci :p

Gość gość
nie wiem już sama co o tym myslec. tylko jak brałam od niego ta karte na których były te zdiecia, to powiedziałam mu ze jeśli znajde tam zdiecia z twoja była to ci nie wybaczę i zostawię cie. On odpowiedział ze nic tam nie ma. klamal po prostu. po tym jak zobaczyłam te zdiecia zucilam go. powiedziałam ze już mu nie ufam a związek bez zaufania nie ma sensu.

Gość gość
Obiecalam sobie ze jeśli tym razem znajde kolejne zdiecia zostawię go i tak zrobilal. Za dużo tych zdiec. do 3 razy sztuka.:(:(

Gość gość
Ale to tylko zdjecia. Tez mam zdjecie bylego ktorego szczerze nie lubie, ale nie wykasuje tego zdjecia bo to pamiatka

Gość sentymentalny facecik
ja mam w komputerze zdjęcia większości swoich byłych dziewczyn i dziewczyn, z którymi nie byłem w związkach chociaż dobrze się zapowiadało ;) Oczywiście tylko te, z którymi była okazja i możliwość żeby się fotografować. Każda ma osobny, podpisany folder.

Gość gość
ja to przerabiałam z moim eks, on miał na komórce jej fotki - zauważyłam to przez przypadek...On tłumaczył że nie wykasuje bo to część jego życia, ja k***a nie mogłam tego zrozumieć, a byli jakies 2 lata po rozstaniu wtedy.

Gość gość
no wlasnie ku....!!!!!! moj chlopak twierdzi ze to pamiatki ktore za 50 lat wyciagnie i po wspomina. do cholery czemu nie chce zgromadzic naszych zdiec i schowac na pamiatke, bysmy to my mieli za 50 lat pamiatke, tylko trzyma jej zdiecia a przeciez z nia nie jest!!! pamiatki powinny byc wspolne i pozniej razem wspominac je. nie wiem co myslec juz:(:(:(