Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła tatooo

tatuaz w ktorym miescu

Polecane posty

Gość przyszła tatooo

Hej, Może Wy mi pomożecie. mam wymyślony, przemyslony prze 3 lata tatuaż krótkie zdanie - 4 krótkie słowa. Ale nie wiem, które miejsce wybrać bo obydwa mi się tak samo mocno podobają: 1. na środku pleców zaraz pod karkiem (nie na karku!) 2. z boku w poziomie na dole pleców, powiedzmy nad linią majtek:) ale z boku a nie na srodku i w poziomie ( potocznie mówiąc kobiecym " na boczku":) ) Nie chodzi mi o ból, nie interesuje mnie cena itp.. Chodzi mi o to, że napis jest dla mnie wyjatkowy a obydwa miejsca mi sie tak samo podobaja a przeciez nie wytatuuje sobie tego samego w dóch miejscach... Jak to rozwikłać?:) pomożecie?

Gość przyszła tatooo
podbijam

Gość przyszła tatooo
??

Gość przyszła tatooo
?

Gość gość
Mi marzy się tatuaż na żebrach, pod lewa piersią. Myślałaś o tym miejscu? Kark też fajny, ale przy większym dekolcie będzie widać - wg mnie wygląda to fajnie, ale nie wiem czy ty będziesz chciała się afiszować z tatuażem. Zdecydowanie bardziej dyskretne będzie miejsce w pełni zakryte ubraniem (czyli ten boczek).

Gość przyszła tatooo
tak wiem, że będzie widać z jednej strony chciałabym aby było widać a z drugiej nie... a boczek zawsze będzie dla mnie:) no z wyjątkiem pobytu na plazy i sytuacji intymnych:) kurcze wiem, jakie są wady i zalety kazdego miejsca a mimo to nie potrafie sie zdecydowac...

Gość kwisia
Ja mam na łopatce i nie żałuję. Zawsze kiedy zajdzie taka potrzeba bez problemu mogę go zakryć :)

Gość przyszła tatooo
Zastanawiam się też gdzie te 4 krótkie słowa będą lepiej wyglądać, pod karkiem na plecach czy z boku dolnej części pleców... a które miejsce zostawić gdy w przyszlosci wpadnie mi do głowy dłyższy napis... kwisia: a co masz na tej łopatce jesli wolno zapytać? i co Cię skłoniło?:) zawsze mnie ciekawią takie historie:)

Gość przyszła tatooo
up

Gość gość
a co takiego chcesz sobie wytatuować?

Gość gość
najlepiej zrob ten tatuaz na koncu plecow, zaraz nad tylkiem :classic_cool:

Gość gość
Mnie się wydaje, że oba miejsca są średnio trafione: pod karkiem ok - ładnie będzie się prezentować, ale w ogóle nie będziesz tego tatuażu widzieć (a mając tatuaże baaardzo lubi się je oglądać), a boczek/nad tyłkiem - miejsce bardzo podatne na zmiany z wiekiem (ciąża, przytycie itp.) - będzie brzydko się zmieniać, zniekształcać jeśli trochę przytyjesz potem schudniesz, co na pewno zdarzy się przez następne kilkadziesiąt lat. Niemniej mając do wyboru te dwa miejsca wybrałabym plecy/kark.

Gość przyszła tatooo
póki co nie zdarzylo mi sie przytyc, w rodzinie mamy szczyple kobiety i mam nadzieje ze tak pozostanie:) ale dziekuje za wypowiedz:) nad tylkiem na srodku odpada - wybacz ale w ogole mi sie to nie podoba:) co do tego, co chce: napis:) ale mój napis tak wiec nie chcialabym sie nim chwalic:)

Gość przyszła tatooo
up