Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sassetka 11

Z cyklu NIE ROZUMIEM dlaczego kobiety wychodza za

Polecane posty

Gość sassetka 11

facetow takich jakich widza albo za szybko albo sa zaslepione a potem po slubie narzekaja jaki to maz jest okropny albo zly w lozku?? oczy i rozumu nie ma?

Gość kelner z Rewala
zapomnialas o tych co po slubie zmieniaja sie na gorsze zakladajac ze skoro zabukowali sprzet to teraz moga juz wszystko

Gość sassetka 11
watpie ze ktos sie zmienia po prostu ludzie sa zaslepieni miloscia

Gość gość
Jacy tam zaślepieni. To jest tak, ze niektóre mysłą ze facet sie przy nich zmieni. Np.Ze jak teraz pije, to przestanie, bo ja go zmienie i inne bzdety. Prawda jest taka, ze o ile ktos sie zmienia po ślubie, to ewentualnie na gorsze. Ponoć jest tak, ze facet biorąc ślub ma nadzieję, ze kobieta sie po slubie nie zmieni, a kobieta ma nadzieję, ze facet po slubie sie zmieni :)

Gość sassetka 11
no i oboje powtarzaja te same bledy niezaleznie kim sa :/ smutne ale tematy o braku milosci do meza ktorej nie czulo sie przed slubem to juz przegiecie

Gość gość
kobiety moze nie w doslownym tego slowa znaczeniu,to sa niedojrzale dziewczyny,nieznajace zycie,przewaznie zaslepione pierwsza miloscia.....Wiele by pisac zdarzaja sie wsrod nich mlodzitkie naiwne,trzymane pod kloszem,co pwoduje ze daja soba manipulowac innym ludziom...Takie dziewczyny nie naleza do przebojowych,czesto spotykaja na swoich drodze sukinsynow,w ktorych ze zakoc***a,wychodza za maz,rodza dzieci,i jakos musza borykac sie z zyciem ;natomiast sk***ysyny zajabane zyje sobie jak paczki w masle .jak krolowie,,

Gość gość
trzeba dodac ze duzy wplyw ma wychowanie,jak ma matke dewwotke to taka wszyskiego sie wstydzi bo niewypada,jest dzika i trudno podejmowac jej wyzwania,,,Czesto glupio jej przyznac.opowiedziec o swoich klopotach..Latwo pisac ,ale kazdy z nas ma inny charakter i nie kazdy potrafi postawic sie innym...Zdarzaja sie mezczyzni pantoflarze .Cechy naszego charakteru sa niezalezne od plci.. SA LUDZIE KTORZY WYDRA RYJA NA ULICY ,W SKLEPIE I NIE OBCHODZI ICH OPINIA OTOCZENIA,ANI TO CO MYSLA INNY.ALE SA I NNI DLATEGO POWSTAJA TZW KIEDYS 'mezalianse

Gość gość
Bo często decyzja o ślubie jest podejmowana pochopnie. Za zakochanie odpowiada substancja o nazwie fenetylamina która ma podobne działanie do amfetaminy. Po prostu człowiek traci trzeźwy osąd sytuacji i partnera.

Gość inteligent84
wydaje mi się, że bardzo łatwo rozpoznać kobiety przebiegłe, intrygantki . Ja rozpoznaje takie po twarzy

Gość gość
jak dla mnie ludzie zyja jakimis marzeniami i nadziejami zamiast zaakcepowac partnera/rke takimi jakimi sa !

Trzeba po prostu jasno określić swoje wymagania i szukać ludzi którzy je spełniają, a nie "akceptować" bo to do niczego nie prowadzi

dla mnie to w ogóle nie jest hm... korzystne intelektualnie towarzystwo osób, które wchodzą w związki z zamiarem zmienienia tego kogoś. ale to pewnie dlatego, że osoby seksualne mają nóż na gardle w postaci popędu i nie mają czasu wybierać, czekać itd.