Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem w miłosci

Polecane posty

Gość gość

jestem juz ponad rok z chłopakiem kocham go naprawde wiele dla mnie znaczy.. choc sama nie wiem co sie ze mna dzieje od dwóch miesiecy jesy w delegacji a w miedzy czasie poznałam naprawde przystojnego chłopaka ktory sie mna zainteresował.. pisalismy ze soba mowił ze nikogo nie ma lecz po paru dniach okazało sie ze ma dziewczyne mimo to pisze mi ze to nie jest nikt wazny w jego zyciu. zerwał;am kontakt bo nie potrafie oszukiwac mojego chłopaka zle sie z tym czuje, ale mam problem bo cały czas mysle o tamtym .. . prosze o wasza ocene tej sytuacji waszym zdaniem , moze ktos z was miał podobna w zyciu sytuacje

Gość gość
Hej, miala podobna sytuacje, bylam z chlopakiem 4 lata mamy dziecko i spodobal mi sie inny, , ale dzis wiem ze to blad , wrucilismy do siebie i jest dobrze, a tym kolega sie zauroczylas bo prawi ci komplementy daj se spokuj

Gość gość
dzieki. wiem o tym ze sie zauroczyłam moze jego słowami moze jego wygladem..ale najgorsze jest to ze nie wiem czy powiedziec to mojemu chłopakowi czy zapomniec o wszystkim i nic nie mowic

Gość gość
Niemuw mu o tym , bo stanie sie podejzliwy, i bd ci wyrzucal, np. Idz do niego itd