Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mishka18

Petydyna 37 tydzien ciazy Pomocy

Polecane posty

Gość Mishka18

Hejka wczoraj bylam w szpitalu i podali mi petydyne domiesniowo jestem w 37 tyg ciazy wyladowalam w szpitalu z powodu ogromnego bolu zeba naczytalam sie ze zle wplywa na dziecko czy moglo to bardzo zaszkodzic ???

Gość gość
to jest to samo co dolargan podają to kobietom w czasie porodu więc dziecku nie zaszkodziło

Bo pisze ze moze spowodowac uposledzenie oddechu wiec czy te dziecko w moim lonie ejst tam spokojne i zdrowe ?

Gość gość
podali mi podczas porodu i dziecku nic nie było normalnie 10 punktów dostało, pilo z piersi itp Robili ci ktg? możesz zrobić jeśli się niepokoisz

A czy ktg pokaze jak czuje sie dziecko ? Tak wypisujac robili i powiedzieli ze w pozadku wszytko obawiam sie tylko tego czy urodzi sie potym zdrowe ?? Czy nie zaszkodzi mu w srodku tam

Gość gość
tak ktg pokazuje kondycję dziecka ale na 99% nic mu nie jest

Ufff.. ulzylo mi czyli nie ma takiej opcji zeby po tym dziecko urodzilo sie chore albo z jakas wada ??

Gość gość
nie nie to nie ma takiego wpułwu ale jak sie martwiszzadzwoń do g in uspokoi cie

Ohh to lepiej .. czytalam ze moze to spowodowac u dzisiusia cos z oddechem lub z r*****i iwg wiec bardzo sie wystraszylam a do porodu jeszcze 2 tyg mi zostaly i martwie sie czy z dzidziusiem wszytko ok po tym leku

Gość gość
a młode rusza się? kopie?

No rusza sie kopie chcoiaz tak jakby lzejsze te kopniaczki sa ale moze ejstem przewrazliwiona