Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite125

im człowiek starszy tym bardziej krytyczny wzgledem płci

Polecane posty

dawniej uwazałem ze 90 % lasek z playboya to z******te laski a teraz sądze odwrotnie .. ze 90 % to wytapetowane pasztety .

Gość gość
im czlowiek starszy tym bardziej wyraziste sa jego wady po prostu :D

Gość gosccc020
kafeteria potrafi dobic ;/

Gość gość
To prawda. Dlatego jak ktoś w młodości nie zdecyduje się na ślub to raczej zostanie samotny. Z wiekiem się wszystkie wady wyciąga.

Gość gość
Najgorsze co może być to stary kawaler któremu szajba odbiła. Żadna kobieta mu już nie będzie pasowała bo każda ma jakieś wady. Z wiekiem wszystkie wady się wyolbrzymia i nic nie pasuje. Mam w rodzinie takiego jednego.

ze mna tak zle nie jest .. Marta żmuda trzebitowska mi sie podoba ale Muche , Gardias, Cichopek , Glinke, Joanne krupe , siwiec ,dode uważam za nieatrakcyjne kobiety .. wiec faktem jest że w moiom guscie jest około 4 % znanych Polek a 12 lat temu było to 44 %- górniak uważałem za fajną laske .. A teraz dołączam ja do kategoria - bazyl Najwyrazniej sie zmieniam.

Gość gość
Z perspektywy czasu ja zle oceniam moicjh bylych facetow, teraz nawet bym nie splunela, dobry smak rodzi sie z czasem. Mialam chyba oczy w d***e

Gość AKRONIMOWA
Tak to już jest. Z wiekiem mamy większe doświadczenie i siłą rzeczy stajemy się wybredniejsi. Zgadzam się z Tobą. Tez kiedyś chciałam wyglądać jak te z pism dla dorosłych, ale teraz wiem, że one to są zwykłe kopie. Jedna podobna do drugiej. Gdybym była facetem wolałabym naturalną, mądrą dziewczynę, która miałaby klasę i nie latała za każdym. Jeszcze znajdziesz tą jedyną :) Nawet nie będziesz wiedział kiedy a już zakochany :)

Gość gość
Mam tak samo :/ a dopiero co skonczylam 19 lat. chyba staropanieństwo się szykuje:D