Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż zostawił mnie z dzieckiem w ciąży i kredytami dla innej

Polecane posty

Gość gość

Mąż zostawił mnie dla dziewczyny którą znał 3 tygodnie. Kazałam wynieść mu się z domu a po tygodniu okazało się że jestem z nim w ciązy.Chciałam wszystko naprawić ale on nie chce. Mówi że nawet jak nie będzie z tą dziewczyną to nie wróci do mnie, ani nie zrobi tego dla dobra dzieci. Mną i dzieckiem które nosze też się nie interesuje nawet teraz kiedy przez ten stres itd jest zagrożona i musze brać tabletki.Ostatnio mi powiedział że jak się dziecko urodzi to on mi będzie pomagał bo on chce je wychowyać. A co teraz kiedy nic praktycznie nie mogę robić?Laska do której poszedł też jest chyba jakaś głupia bo kto by chciał gościa który pomiata własną żoną. Bylismy razem lat i nigdy nie powiedział że jest mu źle. Dogadywaliśmy sie normalnie. Nawet teraz seks uprawialiśmy ale wkońcu odkryłam ze ma inna. Nie wiem czy zgodzić się na rozwód czy separację bo niby teraz pracuję ale po macierzyńskim nigdy nic nie wiadomo z powrotem do pracy a po separacji ma obowiązek mi pomagać...Mam tego wszystkiego dość..

Gość guhejrig
a napisz nam dziecinko co nawywijałas? :)

Gość guhejrig
nie wierzę albo coś nawywijałaś albo od dłuzszego czasu było między Wami źle,a Ty postanowiłaś sobie zajść w ciążę , jak zorientowałaś się, ze on chce odejsc.

Gość gość
poczekaj, tamta go ruzzci i do Cibie wróci

Gość kasia55333
U mnie wszystko zaczęło się, kiedy on poszedł do nowej pracy. Zaczął lepiej zarabiać i stał się innym człowiekiem. Nie traktował mnie tak jak wcześniej, zeszłam na boczny tor. Każda próba wyjaśnienia kończyła się kłótnia. I w końcu mnie zostawił. A tak bardzo mi na nim zależało. Koleżanka poleciła mi stronę http://urokimilosne.pl mówiąc że ona odzyskała dzięki temu rytualisty faceta. Nie mając innej opcji skorzystałam. Czekałam trochę na jego powrót, ale było warto. Powrócił, dalej pracuje w tej samej pracy, ale jest między nami dużo lepiej.

Gość gość
A czemu twierdzisz żenawywijala zastanow siee zanim coś napiszesz głupiego

Gość gośćania
faktycznie nieciekawa sytuacja:( wez rozwód i złóz pozew o alimenty-oczywiscie dopiero po urodzeniu dziecka, bo najpierw trzeba ustalic ojcostwo-taka procedura, ale uporzadkuj te sprawy formalne, poza tym kredyty macie wpsólne i tez wtrakcie rozprawy bedzie uregulowane ich spłata ogólnie doprowadz sprawy do konca, bedzie ci łatwiej masz jakas rodzine która moglaby ci pomóc?np zakupy przyniesc do domu i ogarnac dom?

Gość gość
Nie trzeba ustalać ojcostwa, skoro autorka zaszła w ciążę w trakcie trwania małżeństwa. :o Złóż wniosek o separację i alimenty na siebie i dzieci. Rozwodu mu nie dawaj, niech nie ma za łatwo.