Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy spotkanie z żonatym to

Polecane posty

Gość gość
co poza domem? taka doświadczona jesteś, że żony chcesz pouczać i wmawiać im , że wiesz lepiej co robią ich mężowie? ile lat byłaś żoną?

Gość ikana73
napiszę krótko, ty też kiedyś będziesz żoną i jeśli ty zgodzisz się na świństwo tej żonie .To do ciebie wróci, z podwojoną siłą. Za trzy , pieć dziesięć lat ale wróci. Przekonasz się jaki to ból i zawód być okłamywaną i zdradzaną. Przemyśl i zastanów się.

Gość gość
Jaki twój? Twój to by był po ślubie, a z tego co pisałaś to był obcy dla ciebie, żonaty facet, którego usilnie namawiałaś na rozwód z żoną, a on nie chciał się rozwieść.

Gość gość
tak ją będzie zdradzał, że ona nawet nie będzie wiedziała. przecież oni tak potrafią sprytnie okłamywać. :D

Gość gość
wpadlam na pewien pomysl i sprawdzilam go, mieliscie racje to OSZUST. Wspolczuje jego zonie o ile ja ma... pozdawiam

Gość gość
W jaki sposób go sprawdziłaś? :)

Gość gość
Samo spotkanie według mnie nie, ale... dopuszczenie do momentu gdy zaczyna się rozmowę o moim współmałżonku, o problemach małżenskich to jakis początek jest. Jeszcze nie fizyczny, ale głębokie rozmowy zaczynają doprowadzać do bliskości. Według mnie lepiej na zimne dmuchać:)

Gość gość
dlaczego oszust? przecież od samego początku prawdę ci mówił, że się nie rozwiedzie? pewnie znów piekł ciast w domu z żoną i zapomnał o spotkaniu z tobą w krzakach.

Gość gość
wczoraj pisalismy dlugo, do 1 w nocy i on w tym samym czasie siedzial na sympatii... zalozylam falszywe konto i zagadalam do niego... tutaj ze mn sie umawia na wtorek i sie bardzo cieszy itp itd a tam zagadalam i sie zainteresowal...

Gość gość
wlasnie mowil ze sie rozwiedzie i inne takie klamstwa, no ale resztki rozumu jednak zachowalam;-) napisalam mu ze koncze te znajomosc to w wielkim szoku byl, probowal krecic, oczywiscie padlo slowo kocham ii ze ja to zle wszystko odbieram, a on mysli inaczej

Gość gość
STRASZNEEEEEEEEEEEE :D:D:D

Gość gość
i oczywiscie ze mu przykro, ze go ranię i oczywiscie ciagle pytania co sie zmienilo itd

Gość gość
no i ze nie mam juz mowic wiecej takich glupot z ze konczymy znajomosc czyli raczej nie odpusi ...

Gość gość
pisal ze mna a tam siedzial na portalu randkowym... ciekawy typ...pewnie co drugi dzien z inna sie umawia juz zaczelam watpic czy on ma zone, bo ona by chyba tego nie wytrzymala

Gość gość
no i co Wy na to?:)

Gość szczotkaaaaaaaaaaaa
A my nic na to :D autorko, Ty naprawde jestes glupia, chyba wczoraj juz zamykalas temat? Po cholere to ciagniesz i sie osmieszasz?

Gość Karrambba
Autorka, ciagnie temat, bo tak naprawde to ma straszna ochote sie z nim spotkac i liczy, ze on cos powie, co potwierdzi jego gorace uczucie do niej...tez ne rozumiem...powiedzialqbym kolesiowi, ze jak sie nie odczeoi to pogadam z jego zona i tyle....

Gość gość
Karrambba uważa, bo ci zaraz wyskoczy, że jesteś prawiczkiem. :D

Gość gość
daj spokoj rodzina w tym zona to swietosc,jak sie kiedys wyda bedziesz zwykla zdzira,potrzebne ci to do szczescia?

Gość gość
Szmata nie jestem, nawet do spotkania nie doszlo... i wcale nie dojdzie w tej sytuacji ale uwazajcie na swoich mezow ;-)

Gość gość
i nie czekam na zadne potwierdzeni uczuc, bo juz slyszalam ze kocha, pragnie i mu zalezy i teskin itp itd brednie oszusta i k... Jak tak mozna...?

Gość odesssaa
Boze... Skoncz sie juz kompromitowac autorko.

Gość gość
czemu niby kompromitowac?

Gość gość
Bo walkujesz ten temat jak gloopia desperatka. Widac, ze sie zabujalas w facecie, bo caly czas o nim myslisz....

Gość gość
Nie kłam, bo wcześniej pisałaś, że się z nim kilka razy spotkałaś. Ty lepiej uważaj na siebie, bo żony bez problemu sobie poradzą.

Gość gość
nie spotkalam sie z nim, chyba nie piszesz o mnie

Gość gość
za moment się okaże że była jego kochanką przez x czasu i dlatego cały czas o nim pisze bo ją kopnął w cztery litery.

Gość gość
koncze i juz tutaj nic nie napisze, bo nie ma sensu. Zegnam.

Gość gość
Autorka nigdy. Nie pisala, ze sie z nim spotkala....

Gość gość
Autorko to że ty jakiegoś idiotę dorwałaś w necie co ci kity wciskał wcale nie oznacza że szyscy żonaci mężczyźni zdradzają swije żony.