Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkaaa1234321

czy mówić o zdradzie

Polecane posty

Gość kropkaaa1234321

w przeszłości zdarzyło mi się że zdradziłąm 2 moich partnerów z innymi facetami. teraz jestem sama , jednak zastanawiam się czy jeśli będę kiedyś z kimś w przyszłosci to wspominać mu o tym. wiem że szczerosć w związku to najwazniejsza rzecz ale boję się ze mój przyszły facet mógłby zacząć wyrabiać sobie o mnie zdanie przez to co sie zdarzylo. to były 2 pojedyńcze incydenty a nie długotrwałe oszustwo. co sądzicie na ten temat. chcielibyście uslyszeć taka szczerosć od swojej dziewczyny??

Gość gość
ja bym sie wstydzila przyznać do tego że będąc z jednym facetem, spotkalam sie z drugim i sie z nim pieprzylam, troche wstydu szmato...

Gość gość
Nie mowic . Zdrada wcale sie nie musi powtorzyc w przyszlosci .Jak powiesz , a to sie stalo 2 razy to bedzie podejrzliwy , straci zaufanie i bedzie czekal kiedy jego zdradzisz. Musialabys trafic na kogos bardzo wyrozumialego ,zeby zrozumial i zaakceptowal twoje zdrady bez zadnych konsekwencji w nowym zwiazku . Nie mowic , nie ma sie czym chwalic :-0 Jak chcesz byc fair to powiedz , ale licz sie z tym ,ze troche stracisz w oczach , chociaz sumienie bedziesz miec czyste. I staraj sie nie zdradzac jak ci na kims zalezy .