Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikx

strach przed odrzuceniem

Polecane posty

Gość mikx

Można kochac kogos ale ze wzg na swoje kompleksy brak poczucia wlasnej wartości a z tego idącej obawy przed odrzuceniem wmowic sobie ze to nie jest milosc? Wczoraj zerwala ze mna dziewczyna, powiedziala mi ze mnie nie kocha. Wiem ze zrobila to własnie z obawy ze nie jest dla mnie wystarczająco dobra i ze z tego powodu ją kiedys zostawie:(.... Chyba ze sobie tylko tak wmawiam? :/

Gość zabojstwo na raty
nie wiem nie mam takich problemow

Gość gość
Mozna, mozna. A co jej brak tej dzierlatce?

Gość mikx
ma mnostwo kompleksów. uwaza ze zasluguje na mądrzejsza ladniejsza, z lepszego domu dziewczynę. A przeciez nie to dla mnie sie liczy. Wiem ze ona cos do mnie czuła, ale ta obawa chyba była silniejsza

Gość gość
E, dobrze sie stalo. Hmmmm najlepiej wez sie z nia przyjaznij jak Ci zalezy i postaraj sie zeby pokochala siebie. Innej opcji nie ma. Bedzie Ci w zwiazku wywijac numery co chwila takie. Najpierw sie zaprzyjaznij i ja omotaj. A Ty dlaczego chcesz z nia byc?

Gość mikx
ale już ją omotałem. Uprawialismy sex, mowiła mi ze mnie kocha było ok. Ale jak miala gorszy dzien to zawsze powtarzala ze ona nie jest dla mnie wystarczająco dobra. Chce byc z nią bo mi daje szczescie. przy nikim sie nie czuje jak przy niej

Gość gość
Dobra to zrobmy tak. Napisz mi kilka informacji. Wasz wiek. Co jest nie tak z jej sytuacja. Jak dlugo sie znacie. Ile czasu byliscie razem. Czy ona jest po zwiazkach. To wazne.

Gość mikx
ja 24 ona 22. Oprocz kompleksów związanych z wygladem( wogole nie wiem skad sie biora bo jest bardzo atrakcyjna) to wstydzi sie ze jej mama popijała (teraz juz chyba nie pije). Przeszkadza jej chyba to ze ja jestem na stazu w banku a ona pracuje w sklepie z ubraniami i ze studiuje zaocznie zarządzanie. Znamy sie rok, razem bylismy 5 miesiecy. Byla w wielu w zwiazkach ostatni 3 letni zle wspomniala...

Gość gość
Hmmm a to nie wiem, myslalam, ze miedzy Wami jakas totalna przepasc. A tu nie widze za wielkich roznic. Hmmm, jedyna opcja to po zwiazku jej cos na mozg padlo i sie boi odrzucenia. Niestety musi sie najpierw wyleczyc. Zerwala kontakt czy chce sie przyjaznic?

Gość mikx
ona chce utrzymywac kontakt, ale od wczoraj jeszcz enie rozmawialismy. mysle ze przyjazn miedzy nami nie jest mozliwa, ja chce z nia byc a nie przyjaznic sie:( myslisz ze cos jej odbiło i nadal mnie kocha a powiedziala tak zebym nie walczyl?

Gość gość
Z tego co mowisz to bardzo prawdopodobne, ale glowy sobie uciac nie dam nie znajac sytuacji. Hmmm najlepiej ja przycisnij.