Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sunnyparadise

czy to ciąża

Polecane posty

witam. zgalszam sie tu z zapytaniem czy moge sie obawiać ciązy? kochałam sie ze swoim chłopakiem w ostatni dzien plodny z zabezpieczeniem. nic sie nie zsunelo ani nic nie pekło. nawet przed końcem partner wyszedl ze mnie. okres dostałam tak jak powinnam. lecz tu sie zaczyna byl on słabszy niż zwykle ale nie było to plamienie. zakonczyc sie on powinien po 6 dniach lecz jest dzień 7 i jest bardzo slaab wręcz rózowa krew i dodatkowo brazowe plamienie. dodatkowo od pewnego czasu odczuwam takie bulgotanie w brzuchu. Czy to coś oznacza? prosze o pomoc!

Gość gość
ile dziecko masz lat ? po pierwsze kochalas sie z zabezpieczeniem , nic sie z nim nie stalo a po 3 on wyszedl po dkoniej - powiedz mi jakim cudem mialabys byc w ciazy ? okres dostalas tak jak powinnas , trwaz az 6 dni - nie nie jestes w ciazy a ja radze udac sie do poradni seksualnej.

Gość gość
Zrób test to może się uspokoisz. Bulgotanie to od jelit a nie od ciąży. A zaburzenia hormonalne zdarzają się w cyklu i bez ciaży.

mam 19 lat. nie jestem jakaś wszechwiedząca ale zapokoiłam sie troche wiec wolałam spytać. dziekuje bardzo za odpowiedzi :) już mniej stresu :)

Gość ta od pierwszego posta  gosc
nie stresuj sie masz 19 lat wiec juz jestes dorosla osoba. To jest wrecz nie mozliwe abys zaszla- a nastepnym razem jak sie obawiac zrob test ciazowy

Gość gość
Taki przedłużający się okres i bulgotanie w dole brzucha może świadczyć o zapaleniu przydatków. W ciąży na 99% nie jesteś (100% pewności nie ma nigdy), ale skonsultuj się z ginekologiem pod tym kątem. Pozdrawiam.