Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomorzanka18xxxx

To nie prowokacja Czy mezczyzne zdziwi fakt ze w wieku 18 lat jestem dziewica

Polecane posty

Gość pomorzanka18xxxx

Hej. Mam 18 lat i nigdy nie mialam chlopaka. Niektore moje kolezanki maja juz narzeczonych. Wspolzyja regularnie. Ja owszem calowalam sie ale nigdy nie doszlo do czegos wiecej. Czy to normalne, ze nie uprawialam jeszcze seksu? Boje sie xe ewentualny chlopak rozczaruje sie ze nie jestem doswiadczona...

Gość gość
bedzie tym faktem zszokowany nie mniej niz przecenami kapci w Kerfurze

Gość gość
Posrało Cię? Ja miałam 19 lat jak straciłam dziewictwo i mój facet zdziwił się co prawda (bo nie byłam żadną cnotką niewydymką a jak sam mówił potem - taka ładna, fajna i gorąca :D) ale teraz jest z tego powodu bardzo szczęsliwy, że jest moim jedynym :)

Gość gość
jeśli będzie rozczarowany to znaczy że z nim jest coś nie tak. nie martw się ja mam 22 lata i jestem dziewicą i nie robię z tego tragedii.

Gość pomorzanka18xxxx
Zastanawiam sie tak tylko. Przeciez ja nie bede umiala sprawic mu przyjemnosci. Boje sie ze bedzie rozczarowany. Czasem mam nawet takie glupie mysli zeby pociagnac rozmowe z jakims z tych adoratorow w klubach czy barach. Dbam o siebie, nie przesadzam z makijazem i dlatego dosc duzo mezczyzn mnie podrywa. Czasem zastanawiam sie czy nie pojsc do lozka z jednym z nich. Jednal boje sie chorob.

Gość kinkyreggae offilne
ale gupie są dzisiejsze nastolatki :O aż żal czytać :):):):):):):):):)

Gość gość
Wcale nie jest glupia. Ja bylbym rozczarowany ze dziewczyna nie pbciagnie mi dobfze