Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numerodue

jesli ona chce ślubu i dziecka po 3 tygodniach to znaczy że kocha

Polecane posty

Gość numerodue

czy jest cwana?

Gość jest stuknięta niedojrzała
albo zdesperowana. po 3 tygodniach wie, że wam będzie na tyle dobrze razem, żeby ciągnąć dziecko na ten świat? bo wiesz, dziecku trzeba zapewnić oboje normalnych rodziców.

Gość numerodue
Kasiasty nie, ale może ona tak myśli. Potrafię zarobić, pokazałem jej, że kasę jakąs tam mam. Szybko wyznała mi miłość, chce mieć dziecko. Czy to możliwe, że mnie kocha? Ponoć jestem jej największą miłością.

Gość numerodue
Racja, zacząłem właśnie myśleć.

Gość gość
po 3 tyg moze byc zauroczona, ale ja bym podchodzila bardzo sceptycznie

a ile macie lat? macie wspólnych znajomych? chodzi mi o to, czy ona już do kogoś innego z takimi deklaracjami może wyjeżdżała?

Gość gość
trzy tygodnie ? to jest chore i nienormalne,,

Gość numerodue
Tak, 3 tygodnie. Była strasznie zawiedziona ostatnio, że nie zaszła w ciążę a mnie zapaliło się czerwone światło. Nie mamy wspólnych znajomych. Nie wiem, jakie robiła deklaracje, w ogóle myślałem na początku, że wiem o niej więcej, niż teraz.

a słuchaj, jak się zachowuje na co dzień? normalnie, czy wahania nastrojów, nienaturalna ekscytacja, emocjonowanie się, czy tak zwyczajnie?

Gość gość
Zaraz wszystkie gumy wam poprzebija, albo bedzie klamala ze tabletki bierze! ile ona ma lat? powaznie sie zastanow zanim bedzie za pozno

Gość numerodue
Ona ma 30, ja jestem starszy. Nie, nie zachowuje się normalnie, teraz to widzę. Jest dziwna, inna, niż na początku, nie czuję, żeby się mną interesowała. Nie wiem, czy ciągnąc to jeszcze, czy zerwać z nią. Dodam, że bardzo mi przypadła do gustu. Napiszcie coś, jak możecie, ja muszę teraz iść.

Gość numerodue
Tak, ona nie chciała się zabezpieczać, chciała mieć dziecko.

Gość gość
ja ja rozumiem teraz, ma 30 lat i chce dziecko, a ze Ty sie napatoczyles to super. Nie ma na co czekac bo zegar biologiczny cyka.

Gość gość
Jestem jest równieśniczka i stwierdzam, że kobita jest ostro p*****lnięta. Która normalna kobieta chce zajść w ciąże po 3 tyg znajomości :O albo ona chce tylko dziecka a Ty jej masz tylko posluzyc jako dawca nasienia ( znam taki przypadek osobiście) albo jest ostro p**dnięta skoro po 3 tyg znajmości jest w stanie stiwrdzić, że jestes miłościa jej zycia.

Gość gość
przeciez wiadomo , ze o dziecko chodzi tylko. Tylko niech powie czy chce zebys ew potem mial udzial w zyciu ew dziecka czy nie

Gość gość
po 3 tygodniach i byla zawiedziona, ze nie zaszla w ciaze? koles albo lepsze prowokacje wymyslaj, albo macie braki w edukacji z podstawowki

Gość gość
jezu chlopie nie nabieraj sie na takie numery I uciekaj gdzie pieprz rosnie, mowie to jako kobieta! zegarek jej tyka jak nic i szuka jelenia. No co ty nikt normalny nie gada o dziecku po 3 tyg, wiadomo mowi sie glupoty ale nie az tak na powaznie, to desperatka jakas jest. Albo porozmwaiaj z nia czy ona tak z ciekawosci czy cos I zakladaj gumy I sam je kupuj po pewnie przebije szpilka! :-)

Gość gość
wiesz niektore oszolomki robia testy na drugi dzien po seksie, albo godz po czy nie zaszly heh

Gość gość
mysle, ze 30-letnia kobieta jednak wie po jakim czasie test wykaze ciaze. Chyba tak glupia nie mozna byc...

Gość gość
zegar biologiczny ją goni

Gość gość
A ja mysle, ze kobieta sie zakochala:) Moze jestes akurat tym czego szukala? Fakt, to bardzo wczesnie na wspolne dzieci, ale zakochana kobieta, jest bardzo wylewna w okazywaniu oczuc. Nie zakladaj podstepu do razu. Zabezpieczajcie sie, i pozyjcie ze soba jeszcze. Moze to tez Twoja jedyna?

Gość numerodue
Dzięki za rady. Jeszcze ją trochę poobserwuję. Wychodzi wiele nowych faktów. Za szybko to wszystko się nakręciło.