Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy co sie dzieje

Polecane posty

Gość gość

Witam , Mam problem a mianowicie od paru dni pare razy dziennie mam takie "mini wizje " , czyli np. mysle o czyms i raptem mam wyobrazenie ze ktos zaraz zadzwoni , biore telefon czekam i ktos dzwoni mimo ze nie bylo to oczywiste wcale , albo np siedze i cos robie i tu raptem wizja ze np kolezanka mowi : sluchaj kto do mnie napisal i zaraz to sie dzieje i tak ze 4 razy dziennie od paru dni , to bardzo drobne rzeczy ale dziwnie sie z tym czuje . Czy mial tak ktos i wie od czego tak jest ?

Gość gość
wiem ze moze kategoria nie jest odpowiednia ale nie ma takiej pod ktora by pasowalo , moze znajdzie sie ktos pomocny ?

Gość gość
to trochę dziwne, takie przecucia się zdarzają ale rzadko a u Ciebie tak często? ja też czasami myślę że coś dziwnego się dzieje, gdy zasypiam i się przebudzę to patrząc przed siebie widzę jakieś prezdmioty albo kwiaty albo jakąś rzecz którą widziałam w dzień.. a gdy rozpatrzę się już to zamazuje mi się ten obraz

Gość gość
Myslisz ze mozna nazwac to wizja , czy raczej wyostrzona intuicją ? Czytalam ze sporo ludzi tak ma ale nikt nie potrafi wytlumaczyc czym to jest spowodowane i czy to jest chwilowe , a szkoda. Nie wierze w to ze jest to dar jasnowidzenia , to sa za male rzeczy by mozna bylo tak to nazwac . Ciekawi mnie bardzo te zjawisko , troche sie boje , wiem ze ludzie potrafią przewidziec czyjas smierc jakies wypadki a tego bym nie chciala!

Gość gość
Początki schizofrenii. To nie żart.

Gość allisoneallisone
Na mój gust to całkiem normalne, to raczej nie chodzi o to, ze z toba jest coś nie tak, tylko jesteś wyczulona na takie sprawy, każdy ma takie zdolności, tylko nie każdy dopuszcza taką możliwość i się na to blokuje albo ma za dużo bodźców w ciągu dnia i po prostu nie "odbiera" tych rzeczy. Nie jesteśmy oddzielnymi jednostkami, wszystko na pewnym poziomie jest połączone, dlatego jesteśmy w stanie porozumiewać się telepatycznie, myśleć o tym samym w tym samym czasie zupełnie niezależnie lub "przewidzieć" pewne rzeczy gdy dany łańcuch przyczynowo-skutkowy już ruszył. Nie masz się czego bać. Ja też tak mam, myślę o kimś, kogo na przykład rok nie widziałam, za tydzien spotykam tę osobę na mieście, mam jakieś przeczucie i to się spełnia, wiem co zaraz ktoś powie zanim to powie, miałam raz wizję i sen proroczy... nic się nie bój, bo nic nie będzie się dziać wbrew twojej woli i jeśli nie będziesz na coś gotowa.

Gość allisoneallisone
" nikt nie potrafi wytlumaczyc czym to jest spowodowane" - na jakiej podstawie tak twierdzisz, że nikt? Czy znasz wszystkich, żeby stwierdzić, że nikt nie potrafi wytłumaczyć??? Jest dużo osób zajmujacych się tymi zjawiskami i je badających, wiele książek na ten temat, są ludzie, którzy mają naprawdę dużą wiedzę, sami doświadczyli rzeczy, o których się naukowcom nie śniło i tobie również też, dlatego jednak trochę pokory ;))