Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ogromny problem

Polecane posty

Gość gość
Ja się naśmiewam ,chce tylko wiedzieć czy nie będziesz miała z tym problemu?

Gość gość
"Ja się nie naśmiewam ,chce tylko wiedzieć czy nie będziesz miała z tym problemu?" To chyba moja sprawa?

Gość gość
"To chyba moja sprawa?" Nie do końca, wczoraj pytałaś się czy to nie jest dziwne, robić to z kimś takim.

Gość gość
Ale czy bycie z taką osobą nie jest trudne? Nie martwi Cię to że nie założycie rodziny?

Gość gość
"Nie do końca, wczoraj pytałaś się czy to nie jest dziwne, robić to z kimś takim." Pytałam się o to bo chciałam poznać wasze zdanie, nie muszę teraz wam pisać co zamierzamy razem robić. "Ale czy bycie z taką osobą nie jest trudne? Nie martwi Cię to że nie założycie rodziny?" Co masz na myśli? W sumie to nie myślałam jeszcze o tym, ale i tak go nie zostawie tylko z tego powodu.

Gość gość
Czy nie boisz się że np. nie pójdziecie na basen? Albo że wpadnie przez to wszystko w depresję ?

Gość gość
Nie, na razie staram się o tym nie myśleć. Kocham go i dlatego go nie zostawię.

Gość gość
Fajnie że masz takie podejście, ale co będzie jeżeli w przyszlości zapragniesz założyć rodzinę?

Gość gość
"Fajnie że masz takie podejście, ale co będzie jeżeli w przyszlości zapragniesz założyć rodzinę?" No cóż będę zmuszona pożegnać się z marzeniem o rodzicielstwie. Dobra ja już wychodzę z tematu. Dzięki za rady i słowa wsparcia, może kiedyś znowu zwrócę się do was o pomoc. Jeszcze raz dzięki :)