Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ogromny problem

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak wyznał mi dwa dni temu na randce że jest hermafrodytą, trochę mnie wtedy zamurowało i powiedziałam że muszę to przemyśleć. Od tego czasu jeszcze nie rozmawialiśmy, znaczy się dzwonił do mnie, ale ja nie wiem co mam mu powiedzieć. Co wy byście zrobili na moim miejscu? Raczej nie planuję z nim zerwać, ale teraz dziwne się z tym czuje.....

Gość gość
Zapytaj czy w przyszłości ma zamiar iść na operację. Zapytaj czy jest płodny

Gość gość
No właśnie to nie jest dziwne ? Mieć dzieci z kimś takim? Czy wogóle robić to z kim takim?

Gość gogolinek
Skoro tak bardzo go kochasz że nie jesteś w stanie go zaakceptować to już lepiej się rozstańcie.

Gość gość
Ale ja go kocham! Tylko dziwnie się czuje w takiej sytuacji. Jest tu może ktoś kto był z taką osobą, a może sam jest hermafrodytą ?

Gość gość
poczytaj o tym, dowiedz się czy jest bezpłodny (bo ja nie wiem nic o tym), a to może być problem w przyszłości. Pewnie zdecyduje się w przyszłości na operację, a rodzice tego nie zrobili wcześniej, bo nie chcieli mu zrobić krzywdy wybierając złą płeć

Gość gość
Chyba faktycznie powinnam z nim o tym pogadać, ale czy wy trwali byście w tym związku dalej? Ja raczej nie chcę się rozstawać, ale chcę poznać wasze zdanie.

Gość gość
pewnie to nie jest duży problem o ile nie boisz się późniejszego zbliżenia, bo to może być dziwne...

Gość gość
Zależy, jeżeli planuje zrobić sobie operacje to bym z nim została. Brzydzisz się go?

Gość gość
Nie brzydzę, po prostu mam pewne obiekcje. Szególnie jeżeli chodzi o "TO"....wy byście się nie brzydziły?

Gość gość
nie, a Ty się siebie brzydzisz?

Gość gość
Namawiałam go na to już wcześniej, teraz wiem czemu nie chciał.......ale nie chce żeby wyszło że teraz mnie właśnie brzydzi czy coś

Gość gość
"nie, a Ty się siebie brzydzisz?" Ale zrobiłabyś to z nim bez obaw? Nie krępowałabyś się?

Gość gość
jeśli kochałabym go to nie byłoby to problemem. To nawet ciekawe. I pomyśl jak bardzo on Ci ufa, że powiedział Ci coś takiego

Gość hahahahahhahahah
To nadal ta sama osoba,ale ze współżyciem lepiej zaczekać aż będzie po operacji.

Gość gość
Jutro z nim pogadam, trochę się denerwuję. Wtedy ucięłam rozmowę i sobie poszłam.....czuje się jak suka

Gość gość
"jeśli kochałabym go to nie byłoby to problemem. To nawet ciekawe. I pomyśl jak bardzo on Ci ufa, że powiedział Ci coś takiego" Przynajmniej wiem że mu na mnie zależy, ale nadal liczę na to że to głupi żart.

Gość RekMa
"To nadal ta sama osoba,ale ze współżyciem lepiej zaczekać aż będzie po operacji." To ile ona ma czekać?

Gość gość
żart? myślisz że on może ściemniać?

Gość gość
Wiesz co? Mnie tacy chłopcy nawet kręcą ;). Nie przejmuj się, w przyszłości zrobi sobie operację i będzie ok. Ja bym się ani trochę nie brzydziła :D

Gość gość
No w sumie to bym się ucieszyła gdyby powiedział że żartował, ale miał taką poważną minę :(, postaram się go zaakceptować

Gość hahahahahhahahah
Mimo że nadal bym go wspierała to robienie tego z kimś takim wydaję mi się co najmniej dziwne

Gość gość
hah......No właśnie trochę dziwnie się czuje z myślą o tym, nawet nie mogę sobie tego wyobrazić...

Gość gość
Co ty wyrabiasz?! On Ci się zwierza, potrzebuje wsparcia, a Ty go zostawiasz? Lepiej się zastanów czy dasz radę być z nim dalej bo możesz przyspożyć mu więcej cierpienia.

Gość gość
" Co ty wyrabiasz?! On Ci się zwierza, potrzebuje wsparcia, a Ty go zostawiasz? Lepiej się zastanów czy dasz radę być z nim dalej bo możesz przyspożyć mu więcej cierpienia." Wiem że źle się zachowałam, ale nigdy nie byłam z kimś takim. To dla mnie nowa sytuacja, ale myślę że dam radę z nim być. "Wiesz co? Mnie tacy chłopcy nawet kręcą oczko.gif . Nie przejmuj się, w przyszłości zrobi sobie operację i będzie ok. Ja bym się ani trochę nie brzydziła smiech.gif" Piszesz serio?

Gość RekMa
"Mimo że nadal bym go wspierała to robienie tego z kimś takim wydaję mi się co najmniej dziwne" A jeżeli ty byś była obójniakiem to co byś zrobiła gdyby facet Ci powiedział że nie chcę tego robic z Tobą bo się brzydzi?

Gość gość
Ja miałam kiedyś taką koleżankę, kiedy powiedziała o tym swojemu chłopakowi to ją zostawił, strasznie to przeżyła....nie popełniaj tego błędu.

Gość hahahahahhahahah
RekMa- Ja zrobiłabym sobie jak najszybciej operację, naprawde nic do takich osób nie mam, ale sytuacje intymne z nimi trochę mnie brzydzą.

Gość gość
Pewnie po twojej reakcji na to wyznanie, również nie jest mu do śmiechu. Jak chcesz to z nim zerwij, ale najpierw z nim porozmawiaj, powiedz że to zostanie między wami i że napewno sobie kogoś znajdzie. Będzie dobrze, nie stresuj się tak tą rozmową, mu też nie jest łatwo :)