martyna162 0 Napisano Październik 2, 2013 Witam. Kochałam się z chłopakiem 6 września przez jakieś 10-15 sekund ( wcześniej doszło do masturbacji i wytrysku ). Nie bylo ani spermy ani płynu preejakulacyjnego. Robiłam test ciążowy 22 września i wyszła jedna kreska. Jutro mam zamiar zrobić 2 test dla pewności. Boję się, że po prostu one nie są w 100% wiarygodne. Dodam, że okres spóźnia mi się, bo powinnam dostać na koniec września/początek października ( miewałam takie sytuacje, że nie miałam w ogóle w danym miesiącu okresu przed pierwszym stosunkiem ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2013 to pytanie z czego ma być ta ciąża skoro nie było spermy w pochwie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheNawojka 0 Napisano Październik 2, 2013 Po co zakładasz 2 razy ten sam temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2013 Z poprzedniego wytrysku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna162 0 Napisano Październik 3, 2013 zrobiłam test i wyszła jedna kreska. Czy one są wiarygodne ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2013 A dlaczego miałyby nie być wiarygodne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martyna162 0 Napisano Październik 3, 2013 no bo czytałam na różnych forach, że robiły jeden i była jedna, a później 2 i wyszły dwie i nie wiem, czy wierzyć im, czy pokazują prawdę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2013 Test może być jedynie wykonany zbyt wcześnie - wówczas stężenie bhcg w moczu jest zbyt niskie, żeby test je wykrył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach