Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brćko

Sprzedawczynie staników

Polecane posty

Gość Brćko

Czemu przyjęły że staniki mają eksponować cyce kosztem wygody, czemu wszystkie wciskają o numer mniejsze staniki w obwodzie??

Gość gość
Żeby eksponować cyce. Nawet kosztem wygody

Gość gość
Nie, żeby eksponować cyce, tylko po to, żeby stanik ci nie jeździł, buraczyco. Obwód ma być ciasny, cycki eksponują za małe miski, w które z takim upodobaniem się wciskacie.

Gość Passa20
sam jesteś burak. przecież pisze wyraźnie O NUMER MNIEJSZE. baby wciskają mniejsze dla zasady chociaż ledwo mogę się w nie wcisnąć. czemu tak jest?

Gość gość
bo stanik ma być ciasny pod biustem. Ma przylegać idealnie, nie ruszać się i nie przesuwać. Nawet jak się rozciągnie. Dlatego pod biustem ma być ciasny. Inaczej po 3 praniach będzie jeździł, bo będzie za duży. A do ucisku się szybko przyzwyczajasz i go nie czujesz. Ale jak wolisz za luźne, latające i podjeżdżające na kark staniki to spoczko. Mogę tylko współczuć twoim cyckom, jako brafitterka z doświadczeniem i świadomością tego, co im robisz.

Gość Brćko
"A do ucisku się szybko przyzwyczajasz i go nie czujesz. " nie no spoko!! :D :D jeszcze mi się spodoba wiesz

Gość gość
Ja wiem po sobie, że na początku mi przeszkadzało, a gdzieś po dwóch tygodniach przestałam na to zwracać uwagę, bo się ciało przyzwyczaiło, poddało i już stanik nie cisnął. Norma, nie ma o co histerii odstawiać.

Gość gość
lato dopiero się skończyło i można było zobaczyć jak Polki mają super dobraną bieliznę- u co drugiej spod "seksownego" topu wystaje sprana bielizna, a tył biustonosza robi podjazd prawie pod szyję. wszystko na opak, czyli biustonosz trzyma się na cyckach..

Gość gość
Panny kupują u chinoli, staniki za dyszkę i zamiast przyzwoitego 65 E wciskają się w 80 B, no to o czym my mówimy... Tez załamuję ręce nad bielizną koleżanek i spotykanych kobiet, co zrobić skoro do sklepu z brafittingiem przychodzą nieliczne i to te, które wiedzą co i jak nosić.