Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamanyprzezakłamaną

Dlaczego kogoś nie atrakcyjnego tak traktujecie

Polecane posty

Wytłumaczcie mi to byłem w pseudo-związku w którym kobieta mnie cały czas kantowała, ze wszystkim, nawet okłamała że kocha że mnie chce itd. Ja nie jestem przystojny ani przeciętny, jestem brzydalem (z twarzy) ale czy to powód żeby mnie oszukiwać? mówić mi kłamstwa? wiele razy chciałem z tego powodu odejść to przekonywała że wszystko między nami jest ok, w końcu sobie znalazła innego i stwierdziła że jestem tylko przyjacielem :(, czy z przyjacielem się sypia jest się o niego zazdrosnym i mówi mu się że w przyszłości liczy na związek? Skoro jestem brzydszy to można mnie mieszać z błotem, traktować jak śmiecia?

Gość gość
musisz miec duzo kasy zeby to sie zmienilo

Gość gość
powiem ci tak w zyciu jest tak ze atrakcyjni ludzie maja lepsza prace , zarabiaja wiecej pieniedzy , sa lepiej traktowani i oceniani przez ludzi , maja wiecej przyjaciol , atrakcyjniejszego partnera a dlaczego poniewaz dobrze wygladaja to w psychologi nazywane jest efektem aureoli lub efektem hallo ! Radze nie przejmowac sie kobietami popatrz ile w dzisiejszych czasach feminizmu z ich strony do tego coraz gorzej wygladaja , zaniedbane , sciete na krotko niedlugo lyse beda :D zachowuja sie jak faceci pija , pala, przeklinaja , wykonuja meskie prace gdzie tu kobiecość ? Zajmi sie praca , pasjami a nie bedziesz o glupotach myslec powodzenia !

2013-10-03 08:15:46 to podszywasz ... po co to piszesz idioto? Powinienem sobie odpuścić nie robić nadziei że z kimś ułożę sobie życie? Powiedzcie kobiety szczerze? Jeżeli bym kogoś traktował bardzo dobrze, cały czas ją do siebie przekonywał też to się posypie? bo już sam nie wiem co robić, stale co kogoś poznam to relację wyglądają tak samo parę miesięcy i albo mówią wprost że przeszło zauroczenie, albo nie mówią nic jak panna powyżej i szukają kogoś na boku żeby się mnie pozbyć...

Gość brzydka_anka
jakbyś był brzydką kobietą to dopiero miałbyś przej****e:o ja w żadnym związku nie byłam i na żaden nie mam szans:o pewnie Twoja była ładna jest i dlatego znosiłeś jej zachowanie:p

Gość brzydka_anka
jestem tak brzydka, że ubieram się po ciemku, jak kiedyś spotkałam na czacie chłopaka, który chciał ze mną być, po randce w realu uciekł gdzie pieprz rośnie, a obiecałam mu 500zł za dotrzymanie mi towarzystwa na weselu kuzyna i udawanie mojego chłopaka przed rodziną, kurcze co mu szkodziło...:(

brzydka_anka ona była przeciętna, figura nic nadzwyczajnego troszkę nadwagi z twarzy nie mój typ, byłem z nią bo ceniłem ją za to jaka była dla mnie na początku jak była zauroczona... szkoda że to wszystko było nie szczere pod wpływem emocji...

nie nie, znowu podszyw, podszyw za podszywem, jak chodziłem w damskich ciuchach po kauflandzie to takiego zainteresowanie nie wzbudziłem jak na tym forum.

2013-10-03 08:52:42 daj sobie luzu bo robisz burdel w temacie...

Gość gość
To nie kwestia wygladu.

Gość gość
No z tymi ciuszkami to przesadziles:D

Gość gość
Miłość to stawianie potrzeb ukochanej osoby ponad swoje, i powinno to działać z wzajemnością, trochę wiary w siebie! Najważniejsze jest to jacy jesteśmy i co robimy dla innych, wygląd nie ma znaczenia, przynajmniej dla mnie. Ja mam na twarzy blizne ogromną dużo nowo poznanych osób pyta mnie co mi się stało. Zawsze opowiadam o tym z uśmiechem, i nie zwracam na nią uwagi.

Gość gość
lafiryndą się nie przejmuj, a sam się weź w garść. Jeśli masz nieatrakcyjną twarz to spróbuj to trochę naprawić. Po pierwsze: pewnie przydałaby się inna fryzura, wizyta u dermatologa jeśli masz problematyczną cerę, porządne ubranie i wyćwiczone ciało. Najlepiej poproś o pomoc kogoś kto już wygląda dobrze. Po drugie: atrakcyjność faceta wzrasta diametralnie dzięki jego pewności siebie, ciekawej osobowości, zaradności bla bla. Znajdź sobie hobby, najlepiej jakiś sport, zaglądaj do ksiązek albo przynajmniej do jakichś tygodników, żebyś wiedział co się na świecie dzieje.

Gość gość
Wy też tak robicie. Nie macie skrupułów żeby oszukiwać z różnych powodów, a z kobiet robicie takie złe. Co za biedny misiaczek,ojeeju :D

Do 2013-10-03 17:13:10 gość, sorry ale nigdy nikogo nie oszukiwałem... więc nie do mnie pretensje że na takich trafiacie... a jak ktoś się poświęca, jest dobry to macie go w d***e bo jest nie atrakcyjny...