Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossssee

laptop pomocy

Polecane posty

Gość rossssee

Witam, jestem kobieta, nie znam sie na parametrach komputera, wiec potrzebuje porady. mam 1000zl i chcialam kupic jakis uzywany laptop, ale w tv reklamuja z NEONET wlasnie ten LENOVO G585 59-377264. Moglibyscie mi doradzic czy warto sie nim zainteresowac? laptopa uzywam tylko w domu do internetu, przegladanie stron, youtube, czasem obejrzec jakis film. W gry zadne nie gramy. Prosze o opinie:)

Gość rossssee
a ta marka Lenovo ok? nigdy wczesniej jakos nie sluszalam, tylko asys, acer, hp, jakies dell...

Gość gość
parametry już są z poprzedniej ery ale do takiego użytku o jakim piszesz to pikuś znaczy nada się bez problemu a cena wydaje się bardzo atrakcyjna:-)

Gość gość
marka to tylko obudowa ale trzeba przyznać,że są coraz lepsi, aktualnie prezentuje bardziej niż akceptowalny poziom:-)

Gość rossssee
Może lepiej kupić taki za 1000zl i nowy wiec i na gwarancji, niz dac tysiaka za uzywany 2 czy 3 letni...

Gość gość
Siostra taki kupiła i po 4 m-cach padły zawiasy oraz coś w matrycy. W Samsungu padła płyta główna, znajomym także, podobno często tak się dzieje. Ja mam PackardBell od 3 lat i (tfu, tfu, odpukać) nic się z nim nie dzieje, hula aż miło i jest piękny - czerwony.

Gość rossssee
moze ktos sie jeszcze wypowie?:)

Gość gość
Ten o którym piszesz jest bez systemu, więc tym bardziej się nie opłaca. Dużo pracujesz przy kompie, do czego ma służyć? Może wystarczy tablet? Ostatnio widziałam za 400 coś prawie 10 cali w zestawie z klawiaturą, to tak jak taki mały notbook, może tak Ci wystarczy jak nie masz więcej?

Gość rossssee
Tak jak pisalam wyzej komputar sluzy u nas w domu do przegladania stron, no i duzo pracujemy w wordzie dlatego tablet odpada bo maz musi miec duzy ekran:) czasem ogladamy filmy na kompie, dzieciaki jakies bajki i tyle..

Z czystym sumieniem moge polecic sklep Neonet, szyka bez problemowa obsługa, jezeli chodzi o towar przystepna cena Jestem zadowolony z zakupów:)

Gość gość
Taa, wszyscy znamy ten sklep... po co go reklamujecie? Czyżby padał? Ile wam zapłacili? :classic_cool:

Gość Ernesto84
Kupuje w tym sklepie od lat i polecam produkty jak i pracowników tego sklepu!!

Gość kamiska p
Kupowałam u nich sprzęt agd i jestem bardzo zadowolona z zakupów, jak i z obsługi. Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep:)

Gość gość
Jeżeli chodzi o laptopy to ja polecam kupno na stronie plebis.eu