Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FACET KTóRY KOCHA

Polecane posty

Gość gość

powinien szanować swoją dziewczynę - a ten mój palant' czasem przy większej kłótni potrafi mnie wzywać, ostatnio nawet tak się zamachnął jakby chciał mnie uderzyć.. po paru minutach jak się trochę uspokoił zaczął przepraszać i udawać aniołka, mówił że kocha itd, ja jednak nie pojmuję jak można kochać i nie szanować swojej kobiety?? ile razy można facetowi wybaczać takie zachowania ??

Gość gość
on nie widzi chyba w tym nic złego, myśli że tak można czy co ? zbyt wiele razy chyba wybaczałam i się przyzwyczaił..

Gość gość
prędzej czy później cię walnie to tylko kwestia czasu

Gość gość
po prostu wierzyć mi się nie chce :( on uważa siebie za doskonałego partnera żadne moje uwagi nic nie pomagają, to jest właśnie problem że do niego nic nie dociera..

Gość gość
chcesz szarpać się z kimś takim całe życie ? zostaw go póki nie jest za późno..

Gość gość
jak się od takiego uwolnić jak on się nie chce odczepić , ubzdurał sobie że jestem jego drugą połówką, że mnie kocha itd.. ale ja już w to nie wierze, przynajmniej nie tak jak kiedyś bo jego zachowanie - zwłaszcza to ostatnie świadczy o czymś innym..

Gość gość
Masz rację nie wierz, że kocha. Jeśliby cię kochał to by cię szanował. Mój mąż nigdy przez 18 lat małżeństwa mnie nie obraził. Nieraz się kłócimy, ale nawet podczas kłótni mamy do siebie szacunek i nie wyzywamy się.

Gość gość
właśnie - on jest że mną dla swoich korzyści i przyjemności mam nadzieję że się kiedyś ode mnie odczepi...

Gość gość
mojego wuja ciocia dość często wprowadzała z równowagi ale on nigdy nawet głosu na nią nie podniósł , nigdy.. nie wiem co z tymi facetowi się teraz dzieje, masakra trafienie na normalnego graniczy się z cudem , przykre :(

Gość gość
lepiej być samej niż z tyranem, damskim bokserem itd.. jeśli on cię wyzywa to nie wróży nic dobrego, nie układaj sobie z nim przyszłości..

Gość gość
on zawsze obiecuje tylko słowa nie dotrzymuje , właśnie jak tak się bardzo zdeserwuje to potrafi pokazać swoje oblicze.. drań skończony

Gość gość
następny pajac - sra nie kocha , zostaw go !