Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owłosiony000

Depilacja klaty

Polecane posty

Gość owłosiony000

Witam zawsze miałem bujne owłosienie na klacie i ostatnio postanowiłem zgolić żeby sprawdzić jak to jest nie mieć tam włosów. Efektem byłem bardzo mile zaskoczony, mam większą motywację żeby ćwiczyć bo mięśnie po prostu ładnie widać a nie sam busz. Zastanawiam się nad depilacją laserową bo nie wyobrażam sobie żeby się tam codziennie golić jak na twarzy a odrostów też nie chcę. Mam pytanie do kobiet co myślicie o męskiej depilacji laserowej i czy doradziłybyście swojemu facetowi taki zabieg. Dzięki za wszystkie opinie :)

Owłosiona klata jest duuużo fajniejsza mrrrr :) Ja na pewno nie chciałabym,żeby mój facet się tam depilował, bo bardzo lubię jego owłosiony tors :)

Gość owłosiony000
ujotka a masz porównanie z nieowłosionym?

Gość owłosiony000
Wiadomo że kobieta która kocha to akceptuje i podnieca ją kochany facet bez względu na zarost ale jednak fajniejsze uczucie jest bez włosów nawet ja czuje lepiej dotyk kobiety itp. Ona mi powiedziała że jej nie przeszkadza owłosienie ale jeśli ja tego chce to mogę usunąć... ale wiadomo nie powie mi wprost nareszcie nie wyglądasz jak małpa :D

Gość gość
Owlosiona klata jest mega. Ja akurat mam porównanie, bo mój ex miał łysa i potrzebowalam długiej gry wstępnej, żeby się podniecic. Mój obecny facet jest owlosiony, kręci mnie to nieziemsko i wystarczy chwila a ja jestem mokra. Owlosiona klata jest męską, łysa kojarzy się z nastolatkiem.

Mam :) I gdybym miała do wyboru owłosiona i wydepilowana zawsze wybiorę tę zarośniętą :P

Gość nn on
ujotka wie co mówi. to bardzo mądra kobieta 😴

Gość gość
Mądra, pewnie sama nosi kłaki od pępka do krzyża skoro są takie podniecające :-O

nn co do klaty to wiem, że jesteśmy zgodne Nie po raz pierwszy zresztą ;-)

Gość gość
Podniecajace u mężczyzn idioto, a nie u kobiet. Jak nie widzisz różnicy to gratuluję :)

Gość owłosiony000
Nie komentujcie opinii ujotki tylko dodajcie swoje opinie depilacja laserowa to zabieg nieodwracalny więc wolałbym mieć więcej żeńskich głosów za lub przeciw :)

Gość nn on
pomarańczko, przykro mi że Tobie nic nie urosło. nadrabiać możesz urokiem osobistym, popracuj nad nim 🖐️

Gość nn on
ujotka 🖐️ męska owłosiona klata ((((:classic_cool:))))

Gość weissa57547
Chyba bym umarła z rozpaczy jakby mój facet sobie laserem klate zgolil. Raz sobie ogolil i masakra, żałośnie to wyglądało, włosy muszą być!

Gość gość
Już chyba z dwojga złego wolę faceta z ogolonymi nogami, choć to też głupio wygląda.

Gość gość
Ja uważam, że włosy na klacie są męskie i dlatego kręcą wiele kobiet. Tak jak piersi są kobiece i kręcą facetów. Oczywiście są amatorki łysych klat, tak jak są amatorzy małych piersi, ale to mniejszość. Wniosek? Laserowa depilacja klaty to jak zabieg zmniejszenia biustu np. z D do A.

Gość owłosiony000
Na razie widzę więcej głosów przeciw :) trafiłem na konserwatywne kobietki :D

Gość owłosiony000
Owłosiona klata ma wady estetyczno-praktyczne. Np mogę zapomnieć o ładnej równej opaleniźnie bo słońce się nie przebija :( ale teraz dzięki temu że nie jestem opalony to lepiej laser złapie :D podobno po jednym zabiegu wszystkich włosków nie usuną więc może warto zaryzykować i przynajmniej przerzedzić tą bujną fryzurę na klacie? :)

Gość nn on
Owłosiona klata ma wady estetyczno-praktyczne. x tak jak duże cycki, ciężko się z nimi biega. zostaw włosy w spokoju. inaczej zamieszki wybuchną na kafe 😠

Owłosiony to nie jest tak,ze po jednym razie pozbedziesz sie zarostu .Ja się tak depiluję i jest to trwałe,ale bolesne dosyć i potrzebna jest seria zabiegów,powtarzana co miesiąc . Minimum to 3 (w zależności od zarostu).

Gość nn on
Androgenie, tak, tak, tak ;) gdzie się podziewałeś?

Gość owłosiony000
czyli co ujotka mogę spróbować depilacji laserowej bez obawy że mi włoski nie odrosną? a na jakiś czas będę miał spokój? miesiąc czy dłużej?

Gość Ja i on ten sam wzrost
Autorze,ja to może jakaś dziwna jestem,bo ja w ogóle uważam,że depilacja u mężczyzn jest tak samo ważna jak u kobiet :) Nie przepadam za owłosionymi klatami,choć kurcze,żeby zaraz laserem potraktować :D to chyba nieee,zależy jak mocne to owłosienie jest :P po za tym lubie ogolone ptaszki :D no i pachy też muszą być golutkie :) ale jeśli na brzuchu ma włoski luz nie wymagam pozbycia się ich :)

Gość testoweczki
Jeżeli na klacie gąszcz to pod pachami kłaki na 15 cm, nie mówię już o d***e bo się porzygam jeszcze :-O Obrzydliwe larwy, pewnie stare rury :-O

Jak się uparłeś to spróbuj xxx Androgen moja babcia mawiała,że wystarczy że mężczyzna jest tylko trochę ładniejszy od diabła:classic_cool:

Gość nn on
zawsze oczekuję wszystkiego Androgenie, i albo to dostanę albo nie chcę niczego :)