Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy chodzcie dzisiaj do Lidla

Polecane posty

Gość gość

jak ktos lubi takie sklepy to idzcie bo dzisiaj naprawde fajne ciuszki dzieciece sa :-) Ja bylam pierwszy raz, bez przekonania, ale kupilam naprawde fajne rajstopki i bluzeczki w naprawde spoko cenie ;-)

Gość gość
Jak ktoś lubi naciapane rajstopki to ok.. ja tam wolę kupić firmy Wola- gładkie. Jeśli chodzi o jakoś ubranek lupilu ok, ale chyba wolę w ciuchlandzie taniej kupić coś z H&M, Next, George, Early Days itp.

Gość gość
a ja jednak wole nowe. I ta jakos w lidlu mi odpowiada, bardziej niz np pepco w ktorym sa wg mnie gorsze. Ciapkowate rajstopy nam nie przeszkadzaja, boto dla syna wiec na nich i tak ma spodnie :-) A rajtki i skarpetki maja naprawde dobre..

Gość gość
ale to jest teraz jakas kampania czy te produkty sa ogólno-dostepne?

Gość gość
już nie ma po co - ja byłam przed 9 i już i zostały 2 pary butów - ludzi jakby darmo dawali - kolejki itd

Gość gość
Ja ide w sobote po torebke wittchen :)

Gość gość
Lupilu wyglądają ładnie tylko w sklepie. Skarpet są ciasne (nie sprawdzisz na miejscu), rajstopy się mechacą. Dziękuję, nie skorzystam, dwa razy się nabrałam. Tymczasem wyżej już pojawia się nazwa firmy o o wiele wyższej jakości i ciekawszym wzornictwie.

Gość gość
Ja bylam o 8ej rano i tylko kurtke dla syna kupilam przed ostatnia, butow juz nie bylo istne kolejki. ubranka lupilu uwazam ze sa dobrej jakosci nigdy mi sie nie zmechacily tylko rozmiarowka troche pokrecona bo zawsze wieksze :)

Gość gość
ale zenada gonic przed 8.00 do Lidla po ubrania:D przeciez w kazdym sklepie z odzieza sa kurtki, rajstopki itp, ja bym sie wstydzila taka wioche robic:D

Gość pogielo cie
wiocha to jest nie miec dzeicku co na d* ubrac i zebrac o ciuchy na forum, a nie kupowac za ciezko zarobione pieniadze, daj se luzu!

Gość gość
Jak ktoś woli wydać 2x więcej na buty i go stać to pewnie - niech się wstydzi. Ja mam dwoje dzieci i w cenie jednej parcy butów kupiłam na zimę buty dla obu synów. Jakość sprawdzona w ubiegłą zimę - zadawalająca. Kupuje też koszulki, bieliznę - wszyysko jest super, nie spiera się, nie traci kolorów, nie defasonuje.

Gość gość
dokladnie, tylko patologia leci rano do lidla bo musi kurtke taniej kupic takie bezrobotne łajzy:D:D:D

Gość gość
bezrobotne łajzy - takie jak ty nie lecą do lidla bo nie mają z czym, tyko lecą do MOPSu po zapomogę

Gość gość
ja kiedys zajechalam z rana do Lidla, wlasnie po 8.00 jak dziecko do szkoly odwiazlam i to co tam zobaczylam to SZOOOK ludzie sobie z z rąk wyrywali, jedna nie zdazyla odlozyc czegos a druga juz jej z reki wyrywa, jakie BYDŁO:D xxxxxxxxxxxxxxx człowiek nawet biedny, ale na poziomie tak sie nie zachowuje:D

Gość gość
i nie nazywa innych łajzami poprawiając sobie w ten sposób samopoczucie :(

Gość gość
to nie ja tak napisalam:)

Gość 0987654321aaaaaa
nie kupuje niczego z ubran w Lidlu, kupilam tam tylko poduszkę "ortopedyczna" i jest ok i w wakacje zeszyty w twardej okladce po 1,59 a one sa w hurtowni u mnie po prawie 4zł:)

Gość gość
Jak sa takie promocje w Lidlu to przy otwarciu jest taka burza ludzi,kupuja oni to w duzych ilosciach a potem to sprzedaja w sklepie,nie patrza na rozm i fason byleby zaladowac do wozka... Ja kiedys kupilam body dla synka w Lidlu ,balam sie bo bylo bez guzikow przy szyjce i obawialam sie,ze po pierwszym praniu sie to rozciagnie ale nic takiego sie nie stalo,nidgy nie skurczylo sie ani nie rozciaglo w praniu,skarpety z abs tez mu kupilam i sa ok. Nie rozumiem skad w was tyle jadu i nazywanie patologia ludzi,ktorzy kupuja tam?wezcie sie opamietajcie,wszystko jest takie drogie,dziecko szybko wyrasta z ubran wiec nie widze nic zlego w tym ,ze sie cos kupi w dobrej cenie,patologia mozna nazwac ludzi,ktorzy nie dbaja o swoje dzieci....,niestety rozni sa ludzie i nic na to nie poradzimy,

Gość gość
juz zapppppiiieeerddddaaaaccccczzzam do lidla jak maly samocchodzik:D malo ze glupie baby bija sie w kopciuszkach to teraz w lidlu :D medi markt jedynie nie dla idiotow:D

Gość gość
Brak kultury na tym forum widac ze ci ktorzy ublizaja i wyzywaja to niestety sami sie wywodza z patologii i dna spolecznego. niestety taka prawda. brak slow na takie chamstwo!!! Kazdy ubiera sie i kupuje gdzie mu pasuje i czy ma pieniadze czy nie to jego wybor a to nie powod zeby obrazac innych, widac jak matka was wychowala. :(

Gość gość
Ja się dziś wybieram jak odbiorę synka z przedszkola.Może załapiemy się na buty... W zeszłym roku miał z Lidla i spokojnie wytrwały zimę ;-) Podobno mają też być ładne kurteczki, ale już kupiliśmy. No i bluzki - jakość porównywalna z F&F. Dobrze się piorą, nie farbują, nie rozłażą się na szwach. Za to do rajstop nie jestem przekonana- kiedyś miałam i okropnie się mechaciły.Ale to było 2 lata temu-może poprawiła się jakość.

Gość gość
chamstwo ??? koboeto jak ja chce cos kupic to ide kupuje i po sprawie a nie pisze na forum co gdzie kiedy za ile:D sooory ale piszecie tu o papierze do duuupppyyy z biedronki o lachach z lidla , a same ponad bogate laski tu:D straszne to jest:D

Gość gość
ja nigdy nie widzialam tego spedu co to tutaj opisujecie, ale wierze wam na slowo, bo moj ojciec kiedys przypadkowo zajechal do tego sklepu rano po gieldzie i co tam zobaczyl to az sie za glowe lapal jak opiwiadal w domu :D mowil to samo co tu wyzej niektorzy napisali, ze ludzie jak tajfun lataja po dziale z tymi koszami z ubraniami. i ze przewaznie sa to kobiety emerytki. prawda to? :D

Gość gość
ja bylam w lidlu o 8.05 z zamiarem kupna butow i kurtki dla syna- i byla jedna kurtka i jedna para kozakow, w innym rozmiarze, szok... A kobietki nabraly tych ubran i ogladaly na boku, moze pozniej ktos cos odlozyl, ale takie tlumy i przepychania to nie dla mnie, a szkoda, bo cena byla fajna i jakosc tez ok. To naprawde powinnam byla czekac pol godz przed otwarciem, zeby cos zlapac w biegu, staranowaliby mnie :P

Gość gość
ja dzis bylam w lidlu piec miniut po otwarciu, co tam zobaczylam to szok normalnie pelno ludzi przy dzieciecych ubraniach i z wszystkich butow dzieciecych zostaly tylko trzy pary! a byla dopiero 8.05, myslalam ze bedzie pusty sklep a tu takie cos hehe, na buty sie zalapalam 45 zl to malutko a synek mial tez takie rok temu i sprawdzily sie, dwa lata temu mial z membrana kupiona w bartku za 200zl, szczerze ja nie widze roznicy miedzy tymi z bartka a tymi z lidla, buty jakosciowo spoko wiec pewnie dlatego wszyscy sie tak rzucili

Gość gość
ej a prawda to, ze to sa glownie babcie? :)

Gość gość
moja mama dziś była po 8-ej żeby kupić wnuczce buty i też już prawie nic nie było :P podobno tłumy czekały przed sklepem na otwarcie i tak jak ktoś już pisał ludzie brali co popadnie niezależnie od rozmiaru... chamstwo i żenada jak dla mnie, bo jak ktoś potrzebuje kupić to nie ma bo inni wykupują na handel :o

A ja byłam dzisiaj o 9 i były pełne kosze wszystkiego, ludzi mało :-) Nie wiem, pewnie dlatego że to taki lidl na poboczu i niewiele się tu dzieje ogolnie ;-) Buty byly poprzebierane a reszta spoko, było co pooglądać.

Gość gość
Ja mieszkam w Warszawie w duzym osiedlu gdzie jest jeden lidl i tu sa tlumy nawet jak nie ma promocji. Dzis wiekszosc to byly mlode mamy z dziecmi jak i bez dzieci oraz widzialam dwie babcie z wnukami. u nas jak ktos chce cos kupic to trzeba rano bo potem w zadnym lidlu w wawie nie kupisz, wszystko przebrane albo brak juz nieraz sie przekonalam jak sie uparlam na jakis zakup :/