Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuje sie samotna

Polecane posty

Gość gość
nie ty pierwsz i nie ostatnia

Gość gość
smutne jest to, ze jakby chlopak sie tu wypowiedzial to wszyscy zaczeliby go wspierac, pocieszac itp, a kobieta jest z reguly ignorowana

To może ja się wypowiem, a jestem chłopakiem, a może nim byłem... No w każdym razie jestem mężczyzną. Jeśli tylko czujesz się samotna, a w istocie nie jesteś, to wtedy sprawa jest prosta: zmień nastawienie. Jeśli czujesz się samotna i tak jest w rzeczywistości, to sprawa nie jest prosta. Żeby cokolwiek więcej napisać w temacie, przybliż go trochę. Wesprę Cię, ale musisz dać na to szanse... :)

Gość gość
Czuje sie samotna i jestem samotna:( Nikogo poza soba nie mam.

Gość gość
Skoro nie masz nikogo to zapewne zamknelas sie na wszystkich...albo wszyscy na ciebie....wiesz ludzie nie lubia takich co wciaz narzekaja

Gość gość
Kto by tu faceta wspierał, zjechałyby go od ciot i p**deuszy :-)

Jeśli czujesz się samotna, to mam dla Ciebie propozycję. Mimo, że ja nie jestem samotny, to czasami tak się czuję. Pomaga mi wtedy pisanie swoich przemyśleń gdzieś w eter i nasłuchiwanie, czy przyjdzie jakaś odpowiedź. Jeśli chcesz, możesz napisać taki list. Kiedyś tak zrobiłem, gdy byłem sfrustrowany. Ktoś odpowiedział i zrozumiałem wtedy, że w swojej samotności nie jestem sam. Oczywiście najlepiej jest wyjść na zewnątrz i rozejrzeć się dookoła ale nie zawsze jest na to siła.