Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OnaMaMale

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie. Jest facet w pracy, który mi się podoba. Rzecz w tym, że teraz myślę, że jest kobieciarzem. Ma kilka cech z niego. Kilka cech z prawiczkiem. Kilka cech z nieśmiałego. Kilka cech z krzywdzonego przez kobietę, a także przemknęło mi przez myśl, że jest homo. Przeczytałam gdzie, że pro podrywacz potrafi dostosować swoją grę do typu dziewczyny. On ogólnie zachowuje sie niby chaotycznie, ale raczej spójnie. Chciałam tylko wiedzieć czy on jest mna zainteresowany na powaznie w sensie to ja jestem ta zla i koledzy z pracy kazali mu sobie mnie odpuscic czy to on jest kobieciarzem i oni chca by dal mi spokoj, bo mnie skrzywdzi. Najpierw bardzo zainteresowany, a potem po paru osobistych rozmowach o zwiazkach itp, jakby zaczal mnie unikac. Jak nie ma kolegow w poblizu to przyjdzie, pogada, jest normalny. A w pracy sie gapi z daleka. Albo... To tylko gra.

Gość gość
"zachowuje sie niby chaotycznie, ale raczej spójnie" wow, chaos deterministyczny :D poza tym nie wiem co ci powiedzieć, ty nie wiesz, a my mamy wiedzieć czy koledzy z pracy, czy on sam czy co innego :)?

Gość lanser
nic sie nie przejmuj po tym co piszesz sprawiasz wrazenie jakiejś lekko uposledzonej wiec czy kobieciarz czy prawiczek bedzie cie unikal i masz problem z glowy.