Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

poddajecie się samotności czy walczycie

Polecane posty

No ja bym chciał mieć dziewczynę ale nic nie robię w tym kierunku. Więc chyba się poddaje - leń ze mnie.

google ty to jesteś jeszcze bardzo młody jeszcze masz czas jak byś był w moim wieku to inaczej byś na to patrzył

Gość gość
Ble ble ile masz lat ?

Gość kinkyreggae
bleble czym sie zajmujesz w zyciu ??? :):) jaka job's you have ?

Gość kinkyreggae
blerble chooojo pisz coś, bo okazuje Ci moje zainteresowanie, nie zmarnuj tego 😠

kilko krotnie próbowano się ze mną umówić przez kafe jeśli ty próbujesz to mówię nie nie interesują mnie kobiety z tego forum !!!

Gość gość
Ble ble a ty od zawsze jesteś sam? Czy jednak byłes w związku? I jak taki facet radzi sobie ze sprawami sexu? Nosi Cie czy nie?

Dziewczynę jest mieć dosyć łatwo. Ale mieć super dziewczynę, w której jesteś zakochany bardzo trudno. :)

Gość Czandra21
Walczę dzielnie z przeciwnościami losu. Chodzę do psychoanalityka i on mi może powie jak sobie kogoś znaleźć. Robię maturę po to żeby iść na jakieś studia. Matura będzie okazją do spotkania się z kimś.

Gość prawiczandra82
Ja zobaczę co będzie. Może za kilka lat coś się zacznie dziać.

Gość prawiczandra82
póki co realizuję się grając drugoplanowe role w filmach p***o, eh życie...

Czekanie na super dziewczynę jest totalnie bez sensu. Do tego czasu facet żyłby jak dziwak i potem nawet takową spotykając nie miałby żadnego doświadczenia. x Zresztą ogólnie o dziewczynie można zapomnieć jeżeli nie ma się odpowiedniego wygladu i nie jest się towarzyskim. Chyba że szukasz "niszowej" dziewczyny to wtedy jest szansa, że w konkretnym srodowisku jakąs znajdziesz. Natomiast obecnie w dobie internetu cięzko jednak liczyć na takie coś ponieważ teraz np. zagubiona metalówa nie musi już być samotna tylko może znaleźć podobnych sobie ludzi i wybrać tam najlepszego dla siebie faceta. x Ogolnie to internet totalnie załatwił takich jak my. Niby miało to być zbawienie dla ludzi niesmiałych z problemami, a stało się wręcz odwrotnie. O ile ludzie w wieku takiego Google94 jeszcze mają szanse cos zmienic to u reszty bedzie ciezko nie ma się co oszukiwać.

Gość a nagrodę wygrał kto
Mija 10 lat jak szukam dziewczyny :D Rezultaty taki że bzykać mnie chciała jakaś puszczalska oraz laska z dzieciakami, i jedna desperatka. Wynik godny pochwały, i opisania go w lokalnej gazecie. Ciekawe co stanie się w nadchodzących następnych 10 latach? Staruszka? Transwestyta? A może suka sąsiadki- czasem tak na mnie patrzy łakomie jak mam coś do jedzenia w ręku :D Prawda jest taka że jak ktoś jest nieatrakcyjny to to się nie zmieni. Jednego czego żałuje to tych wszystkich negatywnych myśli które chodziło za mną tak w wieku 23-27 lat, tak mnie przytłoczyły że nic sensownego nie zrobiłem. Stracone lata. Wszystkim niekochanym nie życzę szczęścia bo i tak pewnie go nie spotkacie, ale życzę zajęcia się swoim własnym życiem- żeby je wykorzystać na to co lubicie. Gry komputerowe, jazda na rowerze, książki, podróże, cokolwiek. Nie tracie czasu na szukanie i depresje- za mało go jest ;)

Gość gość
Ja już się poddałem, nie walczę. Straciłem nadzieję, powoli staczam się i zmierzam donikąd. Z dnia na dzień coraz bardziej znikam i jak w końcu zniknę to nie zauważy tego nikt, ani nikt nie będzie żałować, że już mnie nie ma :(

Gość eryken
Samotność najlepsza rzecz na tym świecie. Tylko społeczeństwo wykreowało i nauczyło, że miłość to wszytko... A może cisza, spokój zero kłótni z partnerem i inne pierdoły jakie tu przedstawiają ludzie na forum to jest problemem a nie samotność ??