Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rzucilam faceta bo nie byl dobry genetycznie dla moich dzieci

Polecane posty

Gość gość

obawialam sie wpadki i ze dzieci wyjda brzydkie i bede mialy przerabane jestescie ze mnie dumni ?:)

Gość gość
Gdybyś była ładniejsza i nie tak głupiutka, to byś wiedziała, że z wybrakowanymi genetycznie nie chodzi się NIGDY do łóżka, za duże ryzyko. Masz krzywy rozumek i krzywy ryjek.

Gość gość
Autorko a kochalas go? :P

Gość gość
nie kochalam go ale lubilam zycze mu jak najlepiej :) ojciec moich dzieci musi spelniac moje kryteria zeby dziecko bylo znosne, albo ladne :) musi byc moim przeciwienstwem pod pewnymi wzgledami:)

cóż, tak zachowuje się każda kobieta, która chce mieć dziecko. albo chce się mieć dziecko, albo fajny związek. nie jestem zdziwiona Twoim postępowaniem, to Twoje życie i potrafisz dążyć do celu.

Gość gość
nie byl zdolny ani majetny

Gość gość
to nie prowokacja, przyznam brutalna prawde bylam z nim poniewaz nie bylo nikogo innego, a zawsze to mozna bylo wspolnie cos porobic:)

Gość gość
matek? raczej coniektorych trzezwo myslacych kobiet

Gość gość
Przeciwnościami mówisz i ma być ładny, ciężko będzie, faceci z reguły celują w ładniejsze od siebie :-O ...chociaż trafiają się wyjątki może jeden na tysiąc, wiec szansa mniejsza niz trafienie w LOTTO bo nie jedna będziesz celowała w głupiego ;-)

Gość xyz___
Świat jest przeludniony. Za duża rywalizacja, za duża konkurencja. Za dużo biedy i ubóstwa. Mnożyć się powinni tylko najpiekniejsi, najbogatsi, najbardziej inteligentni, najsilniejsi psychicznie, bardzo zdrowi, sprawni fizycznie. Liczba ludności drastycznie by spadła, ale jakość jednostek ludzkich byłaby nieporównywalnie wyższa.

Gość moja_noga
jestem autorka i zgadzam sie z Toba xyz , swiat jest przeludniony jednak nie polska :) po za tym "robiac" sobie jedno dziecka i tak stawiam na wymieranie narodu ;) bo zeby utrzymac go nastalym poziomie musialbym urodzic conajmniej dwojke ;)

Gość moja_noga
do goscia z postu o 18:27:32- tak przeciwny fenotypowo do mnie ;) nie oznacza to ze ja jestem jakos bardzo brzydka jestem przecietna, mam swoje atuty ale tez i wady ktorych wolalbym u potomka uniknac dlatego celuje w okreslony typ facetow nie musi to byc supermodel

Gość gość
Dobre dobre Az sie zasmialam, bo mialam takie dylematy ze po przystojnych chamach wzielam sie za brzydala, ktory mnie po jakims czasie olal dla bylej. Wiec w sumie na dobre mi to wyszlo :classic_cool:

Gość xyz___
Polacy stanowią społeczeństwo nie umiejące sensownie się zorganizować, utrzymać, rozwijać. Jako naród nie do końca radzimy sobie z wolnością. Może to kwestia wielu lat niewoli. Może przeciętny Polak ma mentalnośc niewonika. Teoretycznie jestem patriotką i kocham to nasze nieudolne państewko miłością bezwarunkową, jednak rozum podpowida że z takim zarzadzaniem, taką mentalnością sami się prosimy o kolejne ,,zabory".

Gość moja_noga
zreszta to juz nie moja "brocha" nie mam zamiaru interesowac sie ogolem, postanowilam popracowac nad swoim malym swiatem i swoim szczesciem ;)

Gość gość
No np ja jestem w miare szczupla, ale niska a tak te 172 cm i dlugie nogi to takie moje marzenie zawsze bylo. Wiec celowalam zawsze w wyzszych (ale to chyba kazda). Patrzac na siostry mojego bylego bylam zachwycona jak piekne mozemy miec coreczki :classic_cool:. Poza tym buzke mam ladna, czesto to slysze, no ale niestety kartoflowaty nosek to moja zmora, dlatego chcialabym aby ojcec mojego dziecka mial zgrabny. Jesli chodzi o oczy to mam z******ta szafirowa zielen, wiec gdy facet bedzie mial niebieskie lub zieolne to moje dziecko rowniez bedzie mialo ciekawy kolorek. kurfa no tez patrze pod wzgledem potomstwa 🖐️