Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onalenak

O co chodzi z tą minetą

Polecane posty

Gość onalenak

Panowie, co Was kręci w robieniu laskom minety. Chodzi tylko o dawanie przyjemności kobiecie czy samo jej robienie jest dla Was przyjemne. Bo myślę, że niekoniecznie lubi robić loda i nie czerpie z tego przyjemnośći ale robi to dla faceta.

Gość nr
samo robienie jest przyjemne , zwłaszcza zlizywanie soczków i pojękiwanie partnerki :) :

Gość onalenak
Panowie, co Was kręci w robieniu laskom minety. Chodzi tylko o dawanie przyjemności kobiecie czy samo jej robienie jest dla Was przyjemne. Bo myślę, że spora ilość dziewczyn niekoniecznie lubi robić loda i nie czerpie z tego przyjemności ale robi to dla faceta.

Gość gość
właśnie o co chodzi ?

Gość gość
jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o cipkę :)

Gość gość
To zależy, każdy ma inne powódki :) ja na przykład robię Loda, bo: lubię to, podnieca mnie to, gdy to robię robię się mokra, lubię słyszeć zadowolenie mojego faceta, to daje mi satysfakcję, bo to jest jedyna moja kontrola nad facetem, i jest to bardzo mile uczucie. A moja znajoma robi swojemu facetowi loda dlatego żeby od niej nie odszedł. :)

Gość gość
A ja robię minetę mojej kochanej bo lubię jej sprawiać przyjemność. Uwielbiam patrzeć jak pojękuje. Wtedy moje klejnotki są gotowe do akcji ;)

Gość Lukas00030
Między innymi chodzi o smak i zapach waszych brzoskwinek, jest tak apetyczny że aż chciało by się zjeść ten owoc.