Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaajaaaa

czy to ciaza

Polecane posty

Gość kaaaaaajaaaa

ześć dziewczyny Pewnie pomyślicie że jestem nie poważna ale ostatnio mam dziwne objawy. Być moze to nic takiego ale chciałam się tylko poradzić. 21 września współżyłam z narzeczonym bez zabezpieczenia (wcześniej z prezerwatywą). Okres dostałam 5 dni później. Jednak zawsze odkąd mialam pierwszy okres trwal on dość długo do 7 dni (ostanie końcówka). A teraz okres miałam zaledwie 4 dni, aż byłam w szoku. 30 wrzesnia i 1 pazdziernika od rana miałam mdłości, kompletnie nie mogłam patrzeć na jedzenie i wciąż przez te 2 dni odbijało mi sie pustym powietrzem co pare minut. Od wczoraj wciąż jestem głodna i mam dziwne i tak silne zachcianki nigdy tego nie miałam). Jestem tez ospała i zmęczona (a pracuje w biurze wiec sie nie przemęczam). Pobolewa mnie tez od kilku dni brzuch na dole ale tak lekko jakby miała dostać znów okres. I śluz mam troche biały. Dziewczyny pewnie schizuje ale z ciekawosci tu pisze czy moze to miałyscie?

Gość gość
TAk wcześnie nie ma żadnych objawów ciąży.

Gość gość
moze zaszlas juz wczesniej

Gość gość
powiem wam ze zrobilismy to wczesniej tez bez zabezpieczenia ale nie kończył nigdy we mnie więc nie wiem czy to możliwe

Gość gość
A od kiedy stosunek przerywany jest skuteczną metodą antykoncepcyjną?

Gość gość
być może i nie jest, ale zawsze zdążył wyjść przed wytryskiem więc sądziłam ze ciąża nie mozliwa...